reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Moja Zosia chodzi:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

wczoraj zaczeła robić tak 2-4 kroczki sama dzisiaj tez tak próbowała a przed chwilą już cały pokój przeszła 4 metry:tak::tak::tak::-) jej ale się cieszę:tak::tak::tak::-)

reklama
:-:)-( Habciu przykro mi - ucaluj Maksia

Inus ciary mnie przeszly a tego konowala to bym normalnie udusila
nic dziwnego ze masz uraz , no ale na szczescie to juz za Wami :tak:
:tak::tak::tak::tak:
Moja Zosia chodzi:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

wczoraj zaczeła robić tak 2-4 kroczki sama dzisiaj tez tak próbowała a przed chwilą już cały pokój przeszła 4 metry:tak::tak::tak::-) jej ale się cieszę:tak::tak::tak::-)
moje gratulacje :tak::tak::tak::-):-):-)

Mary -gratulacje dla Zosieńki!!! :tak::tak::tak:

Aga- nie robiłam ale wydaje mi się, że mozesz spróbować... dziś zrobiłam sos czosnkowo-cebulowy- gotowane rozdziabdziałam widelcem warzywka i tak jak pisałam zrobiłam sos... olej z pestek winogron po rozgrzaniu nie pachnie tak intensywnie jak oliwa z oliwek, normalnie jutro spróbuję zrobić na nim sos dla Hanki:)

Wcześniej pisałam ze damy rade z Maxiolem, ale chyba jednak nie:-:)-(właśnie zaliczył wciagu ostatniej godziny dwa razy wymioty. jest tak osłabiony, a oczy normalniie straszą. Takie podkrążone, noi jak by było go normalnie połowa, taki malutki i chudziutki sie zrobił. Juz nie mam siły, nocka z głowy jak nic.:-:)-:)-:)-(

Miki dla mnie to za długo trwa i leciałabym z Maxikiem do lekarza :-( Zdrówka dla Królewicza.
Brawa wielkie dla Zosi :-D
Aga, ja pisałam już, że dodaję oliwę z oliwek do ziemniaków, do kaszy - zamiast masełka. Nie mam pomysłu tylko jak zastąpić masełko na chlebku :-(

reklama
Witajcie mamuski:-):-):-)

Nocka przespana cała:szok:, pierwsza pobudka o 7.30 na picie. Był jeszcze zaspany to podałam mu elektrolity[ których nie chce pić] no i na drugi boczek lulu..:nerd:.
Kurde, a ja pod łozko podstawiłam miske, sterte pampersiaków i wszystkiego co potrzebne do biegunki i wymiotów, nastawiłam sie na " akcje -sranko i rzyganko, a tu mój Prezesik kuferkiem wypięty na świat przespał całą nocke. ALe sie ciesze, wstał osłabiony, ale chętny do współpracy i życia:tak::tak::tak::-). Najgorsze za nami. Kurde on tak wcześniej zareagował na górne dwójki, a teraz na dolne, kiepsko to nasze ząbkowanie przebiega, oby z następnymi zebolami było łatwiej.:tak::tak:

Do góry