reklama
Lenorek
Fanka BB :)
Anula a powiedz mi jaka diete teraz stosujesz? kurcze ja sie martwie ze po porodzie dieta jest strasznie monotematyczna i zajada sie tylko same mdłe rzeczy:-(
wiem ze nie bede mogla jesc osrych potraw, sokow cytrusowych, smazonych potraw (czyli wszytskiego tego co lubię;-)
wiem ze nie bede mogla jesc osrych potraw, sokow cytrusowych, smazonych potraw (czyli wszytskiego tego co lubię;-)
A wiecie co, ja właśnie postanowiłam sie troszke doedukować w temacie diety podczas karmienia piersią....Mam 4 książki o ciąży i połogu, jedną o 1 roku życia dziecka (żadna z nich nie jest autorstwa polskiego)......no i szukam, przeglądam, wertuję......i oni wszedzie tu piszą, że dieta ma byc normalna całkowicie i że można jeść wszystko.....PRZECIEŻ TO JAKAŚ BZDURA!!! I jeszcze tu wyczytałam, że nie ma żadnych dowodów na to, że kolki u dziecka wywołuje zła dieta matki......dzifffffffne......ja dotychczas słyszałam cos innego....
M
m_ktosia
Gość
ja tez mam mega apetyt, jeszcze na sali porodowej zaczelo sie, akurat dawali ´podwieczorek i oczywiscie zjadlam wszysciucho, i mam ochote na slodycze ciagle...kurde jak ja mam zrzucic te 6 kg
i pije teraz ogromne ilosci wody...
i pije teraz ogromne ilosci wody...
reklama
sami
Fanka BB :)
Ja akurat na sali poporodowej jak leżałam to wogóle nie miałam apetytu a zato piłam jak opętana - suszyło mnie bardzo mocno.
Teraz już mnie tak nie suszy ale głodna jestem ciagle - i jak tu schudnąc???
A wogóle to u nas w szpitalu na śniadanko i kolacje bylo zawsze to samo - czyli dwie kromki chleba i mikroskopijana ilośc masła do tego:-) acha i jeszcze zupa mleczna.
Teraz już mnie tak nie suszy ale głodna jestem ciagle - i jak tu schudnąc???
A wogóle to u nas w szpitalu na śniadanko i kolacje bylo zawsze to samo - czyli dwie kromki chleba i mikroskopijana ilośc masła do tego:-) acha i jeszcze zupa mleczna.
Podziel się: