reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze małe zachciewajki

Dla mnie to też świetna wiadomość:-), a wiecie czego nie mogę się doczekać?? Bo teraz to już nie chce przesadzać, ale uwielbiam czerwone wino zagryzać serem plesniowyyym - nie wiem co to za zwyczaj, ale nauczyłam się od znajomych... pyyyyycha:-p

reklama
a mnie napadło na słodkie i nie mogę się opamiętać...krówki ciągutki idą w ruch, draże i wszystko inne co mam pod ręką :-) jutro lecę na wyniki z rana to ciekawe co to będzie po takiej dawce słodyczy :-(

hehe Wiecie Co,ja Po Porodzie Dalej Mam Zachcianki I To Bardziej Niż W Ciąży Hehe Ale Wszyscy Mają To Już Głęboko I Się śmieją Ze Mnie :-(

Anula a powiedz mi jaka diete teraz stosujesz? kurcze ja sie martwie ze po porodzie dieta jest strasznie monotematyczna i zajada sie tylko same mdłe rzeczy:-(

wiem ze nie bede mogla jesc osrych potraw, sokow cytrusowych, smazonych potraw (czyli wszytskiego tego co lubię;-)

A wiecie co, ja właśnie postanowiłam sie troszke doedukować w temacie diety podczas karmienia piersią....Mam 4 książki o ciąży i połogu, jedną o 1 roku życia dziecka (żadna z nich nie jest autorstwa polskiego)......no i szukam, przeglądam, wertuję......i oni wszedzie tu piszą, że dieta ma byc normalna całkowicie i że można jeść wszystko.....PRZECIEŻ TO JAKAŚ BZDURA!!!:szok: I jeszcze tu wyczytałam, że nie ma żadnych dowodów na to, że kolki u dziecka wywołuje zła dieta matki......dzifffffffne......ja dotychczas słyszałam cos innego....:dry:

ja tez mam mega apetyt, jeszcze na sali porodowej zaczelo sie, akurat dawali ´podwieczorek i oczywiscie zjadlam wszysciucho, i mam ochote na slodycze ciagle...kurde jak ja mam zrzucic te 6 kg :confused:
i pije teraz ogromne ilosci wody...:dry:

reklama
Ja akurat na sali poporodowej jak leżałam to wogóle nie miałam apetytu a zato piłam jak opętana - suszyło mnie bardzo mocno.
Teraz już mnie tak nie suszy ale głodna jestem ciagle - i jak tu schudnąc???

A wogóle to u nas w szpitalu na śniadanko i kolacje bylo zawsze to samo - czyli dwie kromki chleba i mikroskopijana ilośc masła do tego:-) acha i jeszcze zupa mleczna.

Do góry