maxin nie martw sie na zaspas bo jeszcze bardziej spotęgujesz zanik - dawaj jakieś herbatki laktacyjne, czestoprzystawiaj mła i moz esie uda a jeli nie t oją dokarmija Z CZYSTYM SUMIENIEM i nie martw się!!!!!!! Będziesz miala teraz chociaż wygodnie
reklama
maxin- a moze masz kryzys laktacyjny 3 miesiąca, gdy dzieci b. intensywnie rosną - w tym czasie ci jest twoja mała to Mirek mi non stop wisiał na cycku i w nocy zaczął sie budzic co godzinkę ( albo od zębów albo od głodu - nie wiem - ale to trwa już od około 23 lipca - a więcjuż sporo)
hmmm nad tym sie nie zastanawialam,a moze tak byc???!!!!Bo Natka fakt widze,ze ostatnio wydaje sie duzo wieksza no i spi w nocy po 12h,oczywiscie ma przerwe na nocne karmienia o 2-3.00 i 6-7.00 wcina na spiaco;D ;D ;D
na razie się nie zrażaj - po prostu przeczekaj - wszędzie piszą, ze duzo kobiet przestaj ekarmić po 3,6 tygodniu lub 3 miesiącu - bo wtedy jest dzieci płaczą z głodu i mamom wydaje sie ze nie mają pokarmu, a to nie prawda - pokarmu mają tyle samo tylko dziecko więcej je - po kilku dniach powinno się unormować
moja też je dość często - w dzień co 2 godziny, w nocy o 12, 3-4, 6-7...
też mam czasem wrażenie, że mam za mało mleka, ale skoro nie płacze i sama przestaje ssać (co prawda po 5-6 minutach), to chyba to tylko mi się wydaje...
też mam czasem wrażenie, że mam za mało mleka, ale skoro nie płacze i sama przestaje ssać (co prawda po 5-6 minutach), to chyba to tylko mi się wydaje...
reklama