reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze majowe dzieciątka ( poród, szpital, pobyt w domku)

maxin nie martw sie na zaspas bo jeszcze bardziej spotęgujesz zanik - dawaj jakieś herbatki laktacyjne, czestoprzystawiaj mła i moz esie uda a jeli nie t oją dokarmija Z CZYSTYM SUMIENIEM i nie martw się!!!!!!! Będziesz miala teraz chociaż wygodnie

reklama
no wiem,ale wiesz jak ona sie meczy i nienajada,to wole aby przy jedzenu sie nie denerwowal,bo craz bardziej kumata,a po co ma myslec,ze jedzenie to meczarnia,no probuje,zobaczy co z tego wyjdzie

maxin- a moze masz kryzys laktacyjny 3 miesiąca, gdy dzieci b. intensywnie rosną - w tym czasie ci jest twoja mała to Mirek mi non stop wisiał na cycku i w nocy zaczął sie budzic co godzinkę ( albo od zębów albo od głodu - nie wiem - ale to trwa już od około 23 lipca - a więcjuż sporo)

hmmm nad tym sie nie zastanawialam,a moze tak byc???!!!!Bo Natka fakt widze,ze ostatnio wydaje sie duzo wieksza no i spi w nocy po 12h,oczywiscie ma przerwe na nocne karmienia o 2-3.00 i 6-7.00 wcina na spiaco;D ;D ;D

na razie się nie zrażaj - po prostu przeczekaj - wszędzie piszą, ze duzo kobiet przestaj ekarmić po 3,6 tygodniu lub 3 miesiącu - bo wtedy jest dzieci płaczą z głodu i mamom wydaje sie ze nie mają pokarmu, a to nie prawda - pokarmu mają tyle samo tylko dziecko więcej je - po kilku dniach powinno się unormować

moja też je dość często - w dzień co 2 godziny, w nocy o 12, 3-4, 6-7...
też mam czasem wrażenie, że mam za mało mleka, ale skoro nie płacze i sama przestaje ssać (co prawda po 5-6 minutach), to chyba to tylko mi się wydaje...

reklama
Do góry