reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ja to sie ciesze, ze juz za duzo z porodu nie pamietam, bo dzien PO, serio myslalam o adopcji kolejnego dziecka i zastanawialam sie nad prosba o zwrot pieniedzy ze szkoly rodzenia, za to ze opowiadali bujdy na temat tego, ze ulzyc mozna sobie cieplym qrwa prysznicem i masazem ;D
na dzien dzisiejszy jestem gotowa kolejnego dziecioczka wydac na swiat (dziewczynke do kompletu ;D )
...........za jakis czas oczywiscie i NIE mam tu na mysli 9 miesiecy
czasem jeszcze mysle o porodzie i tylko troszeczke mnie ciarki przechodza jak sobie przypominam jak sie darlam podczas parcia (jak na filmach normalnie ;D ) a wczoraj maz mnie oswiecil, ze lekarz z polozna sobie dyskutowali, ze juz dlugo sie mecze to moze zzo albo cesarka tylko kurde glupia sprawa bo anestezjolog se smacznie spi w domku ;D
na dzien dzisiejszy jestem gotowa kolejnego dziecioczka wydac na swiat (dziewczynke do kompletu ;D )
...........za jakis czas oczywiscie i NIE mam tu na mysli 9 miesiecy
czasem jeszcze mysle o porodzie i tylko troszeczke mnie ciarki przechodza jak sobie przypominam jak sie darlam podczas parcia (jak na filmach normalnie ;D ) a wczoraj maz mnie oswiecil, ze lekarz z polozna sobie dyskutowali, ze juz dlugo sie mecze to moze zzo albo cesarka tylko kurde glupia sprawa bo anestezjolog se smacznie spi w domku ;D
No własnie Głuszku ten sławetny masaż podczas bolesnego skurczu....coś potwornego ale dzieki temu szybciej poszło ale nikomu nie zyczę
teraz tez zaczynam dobrze wspominać i jestem wdzięczna za kazdy ruch położnych
a kropecce opowiedziałam bo mnie odwiedziła po porodzie ;D ;D ;D ale nie straszyłam jej ;D ;D
teraz tez zaczynam dobrze wspominać i jestem wdzięczna za kazdy ruch położnych
a kropecce opowiedziałam bo mnie odwiedziła po porodzie ;D ;D ;D ale nie straszyłam jej ;D ;D
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
gluszek, ja wzielam prysznic w domu i za dlugo nie siedzialam, bo skurcze zrobily sie mocniejsze i jedyne co moglam robic to sobie chodzic i przeklinac, a w szpitalu niestety nie bylo prysznica, akurat na taki pokoj trafilam wiem ze w innym byla wanna.....
kate, ja bardzo dobrze wspominam polozna, bo jak mialam koncowe skurcze, to juz nie wiedzialam co ze soba zrobic i nikt nie mogl sie do mnie zblizyc, a ona jakos kojaco dzialala
ale masazu nie robila, tylko maz probowal, ale prawie po ryju dostal ;D
ech, Olaf ledwo uspiony i znowu placze, dzisiaj normalnie zawroty glowy mialam ze zmeczenia hehe
kate, ja bardzo dobrze wspominam polozna, bo jak mialam koncowe skurcze, to juz nie wiedzialam co ze soba zrobic i nikt nie mogl sie do mnie zblizyc, a ona jakos kojaco dzialala
ale masazu nie robila, tylko maz probowal, ale prawie po ryju dostal ;D
ech, Olaf ledwo uspiony i znowu placze, dzisiaj normalnie zawroty glowy mialam ze zmeczenia hehe
reklama