reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE LUTOWE SKARBY - wątek gratulacyjny:)

reklama
Witam, nareszcie w domu, 2 tygodnie w szpitalu, daly mi sie we znaki, bylam juz tym zmeczona ale teraz laduje akumulatory, rozpiera mnie energia i szczescie. Narazie nie wiem co u Was slychac ale mam nadzieje ze na dniach troszke nadgonie...... i bede z wami choc juz nie w dwupaku, jak zorientuje sie jakie sa nowe watki i co gdzie piszecie to napisze wszystko tam gdzie powinno byc, zeby nie zasmiecac watku glownego. Narazie staram sie zorganizowac, bo Isabella nie umie jeszcze ssac piersi i karmie ja szczykawka, i co 3h musze sciagac pokarm wiec zabiera mi to duzo czasu, pozdrawiam Wszystkie dwupaki i trzymam za was kciuki i gratuluje wszystkim lutowo-styczniowym mamusia...........

karolajn, milagros, Ewitko-gratuluję!!!!

Ewitko a dla Twojej córeczki-dużo, dużo zdrówka. Musi być dobrze :-)

Ewitko najszczersze gratulacje, wspaniale widziec cie rozpakowana!!! Przyjmij ode mnie czerwcowkowy2010 bukiet kwiatow!!:-):-D
WIerze ze coreczka bedzie zdrowa i kazdy dzien spedzony z nia bedzie wyjatkowy!

reklama
To i ja napiszę:

EWITKO ogromne gratulacje!!!! Tak strasznie się cieszę że masz już malutką przy sobie!!
Wszystkie na czerwcówkach serdecznie Ci gratulujemy!!

Do góry