reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze listopadowe maleństwa

MAmy już pierweszy ząbek:-) nawet bez większych sensacji oby tak dalej;-) więc dolna prawa jedynka za nami:-):happy:

reklama
Niki super, mojemu też już coś idzie. Na razie nie wiem która bo językiem zasłania albo pluje mamie w oczy i nic nie widać ale już czuć pod palcem. Za to dzień marudzenia mam teraz nie chce zasnąć na drzemkę pośniadaniową :baffled: i albo to właśnie przez ten ząbek albo kupki nie może zrobić bo stęka cały czas :-(

Clue, Niki wielkie gratulacje:-). Też taką radość sparawiły wam te ząbki? Bo mi wielką. U nas dalej są dwa.

U nas już "czuć" jak mały się nudzi przy piersi i jest najedzony to bach:szok:
Siedzi coraz lepiej i potrafi zająć się sobą:-):-D
teraz drzemie a ja w necie zamiast sprzątać:sorry2:

Właśnie się tak zastanawałam jak to będzie karmić jak się ząbki pokażą, czy czasem nie ciachnie od czasu do czasu i widze, ze bardzo możliwe:-D:-D ale chyba aż tak mocno nie gryzą co???
U nas dalej ślinienie, gryzienie wszystkiego co popadnie, dziąsła napuchnięte ale ząbków dalej ani widu ani słychu.

reklama
Do góry