reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Mam pytanie do dziewczyn po cesarce...Czy długo krwawiłyscie taką żywa krwią?u mnie czasem nawet się tak dziwnie ciągnie ,ciągle jeszcze ciemna krew...bardzo przepraszam za tak wyraźny opis ale położna mówiła ,ze jeśli krwawienie będzie duże to do lekarza a ja nie wiem ile to duzo:baffled:Kiedy powinno juz byc takie krwawienie ,że wystarczy podpaska...ja ciągle jeszcze noszę te wielkie snowbordy poporodowe:sorry2:

Ja po CC krwawiłam około tygodnia, ale żywą krwią to około 2-3 dni na początku, potem kolor się zmienił. Po tygodniu już nic, zero, a potem minął kolejny tydzień i zaczęło sie znowu, ale już mało i wystarczą podpaski.

reklama
a ja już prawie nie krwawię.. tzn. leci ze mnie taka blado-różowa wydzielina czasami..
i zastanawiam się co z solarium- czy można iść,czy jednak trzeba poczekać aż się przestanie krwawić zupełnie? :confused:

ja własnie dzisiaj przeszłam na cieniutkie wkładki - leci mi tylko troszkę takiej zółtawej wydzieliny - czyli prawidłowo :)
a z solarium mam wyrzuty iśc jesli karmie - nie chce naświetlac mleczka :(

Dziewczynki znalazłam coś takiego:

Co zrobić, by nie mieć ochoty na jedzenie słodyczy?
Bardzo często u osób, które w niepohamowany sposób “rzucają się” na słodycze /i z tego powodu mają nadwagę/ występuje niedobór chromu. Przyjmowanie chromu zmniejsza ten uciążliwy apetyt a dzięki temu ułatwia schudnięcie.

Dziewczynki znalazłam coś takiego:

Co zrobić, by nie mieć ochoty na jedzenie słodyczy?
Bardzo często u osób, które w niepohamowany sposób “rzucają się” na słodycze /i z tego powodu mają nadwagę/ występuje niedobór chromu. Przyjmowanie chromu zmniejsza ten uciążliwy apetyt a dzięki temu ułatwia schudnięcie.
To działa, chrom jest super, sprawdziłam to nie raz. Tylko karmiąc nie wiem czy mogę brać takie ilości chromu a apetyt na słodkie też mam ... :wściekła/y::wściekła/y:
__edit:
chyba można...
http://forum.gazeta.pl/forum/w,570,74786582,,Pani_Moniko_chrom_organiczny.html?v=2

Ostatnia edycja:
reklama
A ja chcę się pochwalić że weszłam w moje ulubione spodnie:-Dno fakt troszke gorzej zamek się zapinało no ale jak już zapięło to gicior i moge zasuwać na gościnke w nich(w niedziele się wybieramy)no i powiem że wyglądam seksi wkoncu moge coś tak o sobie powiedzieć:-Dtylko żebym już nie chudła więcej jak maks 2 kg.bo szczerze taki tyłeczek mi się podoba wkońcu wygladam pociągająco a nie taki szczuplak że szuka tyłka i się zastanawia czy to przód czy to tył:zawstydzona/y:

Do góry