reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Ale na allegro i nawet nowe duzo tańsze znajdziesz:tak:a tak wogóle ja tak we firmowkach nie szukam bo tam to kosztuje firma a nie same spodnie jest super taki nakład zrobony cenowy że naprawde się nie opłaca:sorry2:ja kupiłam w pierwszej ciąży i leża i co mi z tego:sorry2:takie normalnie nie na ciąże to tak kupuje sobie firmowe bo to zawsze lepszy fason(ale także i nie koniecznie znajdziesz w normalnych sklepach i taki fason i materiał z tym że nie maja firmowej metki)ale na ciąże kupuje tyle aby wychodzić i wtedy już się nie przydadzą;-)

reklama
A w H&M szukałaś? Oni na jesień zawsze jeansy oferują na dziale ciążowym.

W H&M rzeczywiście mają fajne rzeczy. Ja już spodnie sobie upatrzyłam, ale kupię we wrześniu, bo teraz i tak śmigam w spódnicach i rybaczkach (też z H&M:tak:). Gatunkowo rzeczy dobre i cena też jeszcze rozsądna. W innych sklepach zdzierają za kawałek szmaty, a z jakością różnie bywa.

Też jestem niska i spodnie trzeba będzie skracać, ale zawsze to muszę robić, więc się już nie przejmuję.

W H&M rzeczywiście mają fajne rzeczy. Ja już spodnie sobie upatrzyłam, ale kupię we wrześniu, bo teraz i tak śmigam w spódnicach i rybaczkach (też z H&M:tak:). Gatunkowo rzeczy dobre i cena też jeszcze rozsądna. W innych sklepach zdzierają za kawałek szmaty, a z jakością różnie bywa.

Też jestem niska i spodnie trzeba będzie skracać, ale zawsze to muszę robić, więc się już nie przejmuję.

z tym h&m to niezly pomysl. To ja jak na wakacje kolo Neapolu pojade w przyszlym tygodniu to sie wybiore. Niestety tutaj h&m niet:-(

Ale na allegro i nawet nowe duzo tańsze znajdziesz:tak:a tak wogóle ja tak we firmowkach nie szukam bo tam to kosztuje firma a nie same spodnie jest super taki nakład zrobony cenowy że naprawde się nie opłaca:sorry2:

no dla mnie firmowka to nie tyle firma (a moze sobie byc nawet kozia wolka;-)) co jakosc, wiem, ze jak 100% bawelny to dobrej gatunkowo, a ja wrazliwa na materialy jestem niestety :happy2: czegos niefirmowego nie ryzykowalabym tez ze wzgledu na rozmiary. A tak wiem, ze jak kupie rozmiar 40 czy 10 to bedzie lezalo jak ulal, juz nawet nie musze patrzec na wymiary podane na aukcjach, glownie przy rzeczach nowych. No i jak firmowka to znam jakosc i wiem, ze kolory nie sa sprane a fason nie rozciagniety.
H&M tez polecam, fajne tanie ciuchy!

Rybaczki to ja ostatnio kupiłam sobie w Reserved i C&A :-) z tego typu ubraniem to raczej nie ma problemu :-) a za porządnymi spodniami na chłodniejsze dni to trzeba się trochę nachodzić :-)

Ech, ceny ciuchów ciążowych są straszne. Ja wszystko kupuję na allegro,ceny są przynajmniej normalne, tylko spodnie w sklepie, bo jednak lepiej przymierzyć. Wczoraj chyba z 15 par przymierzyłam, bo okazało się, że S już obcisłe, a M za duże... H&M ma serię H&M Mama i są naprawdę fajne ciuszki, na allegro też można je znaleźć :)

no dla mnie firmowka to nie tyle firma (a moze sobie byc nawet kozia wolka;-)) co jakosc, wiem, ze jak 100% bawelny to dobrej gatunkowo, a ja wrazliwa na materialy jestem niestety :happy2: czegos niefirmowego nie ryzykowalabym tez ze wzgledu na rozmiary. A tak wiem, ze jak kupie rozmiar 40 czy 10 to bedzie lezalo jak ulal, juz nawet nie musze patrzec na wymiary podane na aukcjach, glownie przy rzeczach nowych. No i jak firmowka to znam jakosc i wiem, ze kolory nie sa sprane a fason nie rozciagniety.
H&M tez polecam, fajne tanie ciuchy!

to powiem wam coś fajnego:sorry2:bo jak pisałam ja ogólnie kupuje sobie firmowe ciuszki no i kupiłam sobie rybaczki z Orseya za 100 zł.i co super przypasowane elegancko cud miód no i patrz 3 prania i sa rozciągniete niecoi widać że już są gorsze a kupiłam potem sobie ze zwykłago sklepu nie firmowego i co cały czas super trzymają wogóle nierozciągają się i do tego kolorek cały czas taki sam;-)tak więc naprawde firmówka nie zawsze lepsza i niestety tak to już jest:tak:np.mój M kupił sobie adidasy z Adidasa super trzymały naprawde a mój szwagier takze sobie kupił z Adidasa i co pff nie donosił sezonu bo podeszwa się odkleiła:sorry2:

no niestety z tymi "firmówkami" też tak bywa a co do Orsay-a to nie mam na jego temat dobrej opinii w moim przypadku za każdym razem co tam kupiłam to po kilku praniach szmata się robiła :-(

Fajny, tylko mnie teraz koronki drapią, takie mi się piersi wrażliwe zrobiły, że mogę nosić tylko gładkie.

Polecam biustonosze formowane termicznie, bezszwowe i bez poduszek. Mnie zaczęły podrażniać wszystkie moje biustonosze, które miały poduchy. I został mi jeden własnie bezszwowy, dokupiłam teraz 2 takie i są super wygodne, nie uciskają, nie drapią, rewelka :)

reklama
no niestety z tymi "firmówkami" też tak bywa a co do Orsay-a to nie mam na jego temat dobrej opinii w moim przypadku za każdym razem co tam kupiłam to po kilku praniach szmata się robiła :-(

i tak jest ogólnie wszędzie poprostu tylko tyle że metke maja:tak:np.mam bluzke z Orseya i ona jest super nie narzekam bo specjalnie obcisłą kupiłam na guziczki i nic nie jest z nią pomimo nawet pranio ale te spodnie to się zdenerwowałam bo jednak 100 zł. na nie dałam:wściekła/y:dużo można by było mówić dlatego na ciąże nie chce już firmówek bo szkoda mi kasy:sorry2:mam juz z poprzedniej i tylko leżą a dlatego bo za duuuuże sa dla mnie bo jak pisałam waga mi się całkowicie zmieniła po ciąży co wątpie że je ubiore:sorry2:

Do góry