reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

o, jak fajnie, że pojawił się ten wątek :)
Patrysiu, ja je oglądam od paru dni,ale nie mogłam się skusić. Tylko w rozmiarze L. Na zdjęciu mi się podobają, ale jak pisałam na wątku głównym, to puki nie pomacam, nie przymierze, to chyba się nie zdecyduje i dziś kupiłam w sklepie dzinsy. Napisz jak dostaniesz przesyłke, czy warto było?

ja wlasnie tez boje sie kupowac na allegro czy przez internet. Ja lubie sobie najpierw pomacac i przymierzyc tak jak Ty.
A jak kupie cos przez internet i nie bedzie mi pasowalo, to bede miala tylko wiecej roboty i bede musiala zwracac albo wymieniac brrr:baffled:

reklama
Właściwie, to przez internet troche kupuje, takie rzeczy jak kosmetyki firmy które mam wypróbowane, i różne inne rzeczy do domu, nawet sprzęt AGD, ale właśnie do ciuchów to z wyżej podanych powodów nie jestem przekonana.

Właściwie, to przez internet troche kupuje, takie rzeczy jak kosmetyki firmy które mam wypróbowane, i różne inne rzeczy do domu, nawet sprzęt AGD, ale właśnie do ciuchów to z wyżej podanych powodów nie jestem przekonana.
No niestety różnie można z ciuchami trafić, ale jest ryzyko, jest zabawa!

No niestety różnie można z ciuchami trafić, ale jest ryzyko, jest zabawa!

ale i czasem nerwy..... ja nieraz wolę nie ryzykować ;-)

ostatnio była rozmowa o stanikach a moja mama przypadkiem sobie kupiła jeden i o dziwo materiał się ciągnie i mi dobry :-) i zamówiłam sobie takie 4 różne:tak: ciocia ma mi kupić u siebie tylko kurcze muszą być mniejsze w obwodzie i nie wiem czy dostanie takie bo niby uniwersale to są :dry:

ale i czasem nerwy..... ja nieraz wolę nie ryzykować ;-)

ostatnio była rozmowa o stanikach a moja mama przypadkiem sobie kupiła jeden i o dziwo materiał się ciągnie i mi dobry :-) i zamówiłam sobie takie 4 różne:tak: ciocia ma mi kupić u siebie tylko kurcze muszą być mniejsze w obwodzie i nie wiem czy dostanie takie bo niby uniwersale to są :dry:
A jakiej firmy te staniki?

Dla mnie odesłanie nie jest problemem i czasem odsyłam i nie mam z tym żadnych kłopotów, kasę zawsze szybko zwracają. Do sklepu też odnoszę, jak w domu stwierdzę, że jednak źle leży, albo mi się odwidzi.

Za to jak kupiłam drugie spodnie też z allegro to jestem bardzo zadowolona bo są wręcz świetne nie są aż takie luźne,materiał naprawdę dżins i S to S hehe a nie M lub wieksze.
Jak znajdę to wam pokażę :-)

Dziewczyny, a czy któraś z was rozglądała się za jakimiś kurteczkami na jesień?
Bo ja muszę sobie kupić nową, bo już w zeszłoroczną się nie zmieszcze, ale nic mi się nie podoba. Jak fajna, to na ciążówke się nie nadaje, a wszystkie pozostałe są jakieś workowate:baffled:
Pocieszam się, że jeszcze sezon na kurtki nie zaczął się i może będą jakieś ciekawsze:confused:

reklama
Dziewczyny, a czy któraś z was rozglądała się za jakimiś kurteczkami na jesień?
Bo ja muszę sobie kupić nową, bo już w zeszłoroczną się nie zmieszcze, ale nic mi się nie podoba. Jak fajna, to na ciążówke się nie nadaje, a wszystkie pozostałe są jakieś workowate:baffled:
Pocieszam się, że jeszcze sezon na kurtki nie zaczął się i może będą jakieś ciekawsze:confused:

Oj, z ta kurtka to fakt bedzie problem, bo najwiekszy brzuchal bedziemy mialy w chlodne dni. Mnie na razie ta mysl przeraza. Pod domem mam sklep, w ktorym jest dzial dla kobiet w ciazy, a obok dla grubaskow. I jak nie bedzie wyboru kurtek dla ciezarnych to sie zaopatrze u grubaskow. Moja kolezanka kupila sobie w zeszla zime tam kurteczke, byla bardzo ladna. Dobrze, ze we Wloszech zima nie jest bardzo ostra. A jest szansa, ze w pazdzierniku bedzie jeszcze ponad 20 stopni tak jak rok temu,ze chodzilo sie w krotkim rekawku;-)

Do góry