reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
u mnie po porodzie waga spadla o 5 kg i sie zalamalam. teraz mam - 12 i jeszcze 5 przede mna:tak:
basen swietna sprawa, mpj t bardzo chce z malym wczesnie zaczac, ja mam pewne obawy:sorry::-)

Tysiolek, ja bym na tę bezpłodność już nie liczyła. :-)Zastrzyku naprawdę nie polecam, paskudnie się po nim czułam, chociaż moja gin tak zachwalała, a na spiralach się nie znam. Tego jeszcze nie próbowałam. Ja chyba mojemu trąbkę obetnę i to będzie najlepsza antykoncepcja.;-)

ja gumkom nie ufam,bo używaliśmy,uważaliśmy i o.. Zuzia jest.
Chcę mieć drugie dziecko,ale może jednak trochę poczekam :-D
Więc muszę się zaopatrzyć w jakieś hormony :confused: a średnio chcę..

My ogólnie z M serduszkowaliśmy bez gumek bo i przyjemniej tak co M pilnował wytrysk i na ciałko:tak:no ale teraz będzie trzeba uważniej no i dlatego gumka i także wytrysk po wyjmieciu bo jednak trzeba być czujnym bo może być tak jak u PAULI:cool2:

Patrysia ale my byliśmy czujni!!! :-) Widocznie nam się jakaś gumka-niespodzianka trafiła.. i mi takie szczęście dała.. :-) Gdyby nie to, to byśmy jeszcze przez baaardzo długi czas nie zaplanowali dziecka. Chyba napiszę do Durexa list z podziękowaniami :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny tak piszecie o tych słodyczach mój K też ciągle coś słodkiego dokupuje, męczę się strasznie na ich widok:nerd: bo bym sama coś zjadła ale położna mówiła, że czekolady- NIE:wściekła/y:, boję się, że Małemu zaszkodzą i tak miewa bóle brzuszka i nie może się wyprutać czasami, jak Wasze maleństwa reagują jak zjecie coś słodkiego?? W ogóle co jecie? Bo ja mam już paranoje, że go będzie boleć jak coś zjem i tak jade na bidnej diecie, a podobno zróżnicowana musi być... :baffled: i co tu robić??

ja mialam przez rok implant w ramieniu chwalilam sobie bardzo zadnych skutkow ubocznych i zastanawiam sie czy nie wrocic do tego sposoby anty. Niestety nie wiem czy w Polsce jest to juz ostepne u nas w Londynie bezplatnie wiec sie skusilam.

reklama
effelinka ja tam wcinam wszystko co podpadnie !
łącznie z czekolada , orzechami i herbatą z cytryną i moja Mała ma się bardzo dobrze ! baaaaa ! wczoraj nawet jadłam pierogi z kapusta pikantą i Mała nic nie marudziła !
możesz jeść wszystko z tym że obserwuj jak mały się po tym czuje. jak dobrze to jedz dalej a jak będzie płakał albo się prężył to odstaw to co zjadłaś.
nasze jedzenie przedostaje się do mleka plus minus po 6 godzinach od zjedzenia.

Do góry