reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
ja podobne pończo kupiłam sobie poprzedniej zimy,jest rewelacyjne na każdą okazję i do pracy i na zakupy i na porządne wyjścia...i na brzuszek przyda sie bardzo...:-)
picture9562.jpg

mam tez takie fajne które bedzie pasowało do podkreslenia brzuszka, kończy sie nad brzuszkiem i z bluzka podspodem lub pasem bedzie super :-D a jakie cieplusie, zawsze lubiłam takie rzeczy.
picture9563.jpg

dla dziewczyn które nie chca za duzo wydawać polecam C&A, wczoraj kupiłam spodnie ciążowe za 55zł:cool2:
super wygodne...wziełam troszke większe bo u mnie wszystkie kilogramy w biodra idą:dry:
picture9564.jpg

Spodnie super i cena też rewelacyjna! Gratuluję zmysłu zakupowego :-)Powiedz tylko, jak takie pocznczo sprawuje się w zimie? Grzeje odpowiednio?

dzieki dziewczyny...zawsze lubiłam zakupy i eleganckie rzeczy...jedyne do czego teraz nie moge sie przyzwyczaić to płaskie buty:baffled: zawsze kochałam takie na minimum 8 cm obcasa...a teraz ta moda na platformy...ale od czasu do czasu jeszcze zakładam moje 15 cm platformy:-D

Ja już zrezygnowałam z obcasów całkowicie. Przeraziła mnie perspektywa stania 40 w minut w nagrzanym tramwaju i z brzuchem... Ale najgorsze, że mimo płaskich butów stopy mnie bolą, a najbardziej pięty... Ale za to są teraz wymoczone za wszystkie czasy :-D

KACHA podoba mi się ta piżamka lubie takie wogóle już zimą opatulić się w piżamke i szlafrok:-p:-Dspodnie też fajne;-)

Ja właśnie lubię takie kolorowe, nieco przyduże pidżamki :-) Zmarźluch jestem, więc jakieś kuse koszulki odpadają, ku niezadowoleniu T. :-D Śmieje się ze mnie, że w zbroi śpię :-D

Ja właśnie lubię takie kolorowe, nieco przyduże pidżamki :-) Zmarźluch jestem, więc jakieś kuse koszulki odpadają, ku niezadowoleniu T. :-D Śmieje się ze mnie, że w zbroi śpię :-D

tak samo u mnie jak się ubiore w piżame to M mówi"i jak tu się dobrać jak ty mi się tak kusząco ubierasz":-Dale co tam ja lubie piżamki:tak:

Ja tylko żałuję, że na porodówce trzeba będzie pewnie w koszulach nocnych chodzić, a ja nie cierpię koszul, jestem typowym piżamkowcem ;-)

no niestety koszule trzeba ubierac:sorry2:ja też nie lubie za bardzo ale te pare dni wytrzymamy;-)

Spodnie super i cena też rewelacyjna! Gratuluję zmysłu zakupowego :-)Powiedz tylko, jak takie pocznczo sprawuje się w zimie? Grzeje odpowiednio?

ponczo jest bardzo ciepłe i grzeje naprawde dobrze, tylko nie wiem jak se bedzie sprawowało przy dużym brzuszku, czy bokami nei bedzie zimno...ja az tak sie nie przejmuje bo jak wychodze gdzieś to zwykle odrazu w autko i nie zdaże nawet zmarznąć...dla przykładu byłą zimę cała przebiegałam w półbutach:-)

super te spodenki...ja tez jeszcze chyba sobie sprawie jakieś jasne albo delikatniejsze niż dzins...
a ja lubie koszulki, takie na ramiączkach kuse itd ale tylko bawełniane, bo te jedwabne to jakaś kaszana, wcale nie są wygodne i materiał nie oddycha.

Ja tylko żałuję, że na porodówce trzeba będzie pewnie w koszulach nocnych chodzić, a ja nie cierpię koszul, jestem typowym piżamkowcem ;-)

w koszuli ale chyba tylko do porodu, wydaje mi sie że po porodzie będzie można załozyć piżamę:-) chyba też do szpitala wolałabym piżamę bo nie lubie sie tak neglizować przy obcych...
zresztą jak sobie pomysle co to bedzie w styczniu w szpitalach:szok: pewnie położą mnie z kimś na sali i nie bedzie można nawet okna otworzyc będe się dusiła kilka dni w takim kisielu...zawsze mnie to w szpitalach wkurzało...zero wietrzenia:dry:

w koszuli ale chyba tylko do porodu, wydaje mi sie że po porodzie będzie można załozyć piżamę:-) chyba też do szpitala wolałabym piżamę bo nie lubie sie tak neglizować przy obcych...
zresztą jak sobie pomysle co to bedzie w styczniu w szpitalach:szok: pewnie położą mnie z kimś na sali i nie bedzie można nawet okna otworzyc będe się dusiła kilka dni w takim kisielu...zawsze mnie to w szpitalach wkurzało...zero wietrzenia:dry:

niestety nie mozna(bynajmiej w moim szpitalu)ba nawet za majtkami nie sa (ale i tak ubierano)a dlaczego bo rana musi "oddychać"aby się goiła co nie można żadnych piżam musi być dostęp powietrza a przy cc takze nie bo niestety czasami się opuszcza i rana się ociera i także musi być dostep powietrza:tak:tak więc szpitale piżamom mówią nie:sorry2:ale jak gdzieś wychodzisz szlafroczek i jest ciepło itp.;-)

Ja na porodówce byłam w koszuli mojego T., a po szpitalu później w normalnych ciuchach chodziłam ;-) Tu nie ma żadnego nacisku w czym można, a w czym nie można chodzić, a byłam całkowicie wygojona już niespełna dwa tygodnie po porodzie :tak:

reklama
Do góry