reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Ivi to zależy jakie kupisz ja przed ciążą kiedyś jak miałam blisko do H&M to tylko sie tam ubierałam :tak: spodnie kupowałam i po 80zł i po 120zł i były i droższe więc może akurat te co kupiłaś były w takiej cenie no i może ciążowe są ciut droższe :tak:bluzeczki 50zł czy 80zł czy cienkie koszulki i po 30zł były ale i takie po 150zł :tak: osobiście jak coś kupiłam to na długo miałam i nic sie z nimi nie działo:tak:

reklama
Mam parę rzeczy z H&M i to używanych z allegro i są całkiem całkiem. Nie są zniszczone ( w końcu noszone raptem parę miesięcy), wygodne i tanie. Np. za spodnie z dresu zapłaciłam 10 zł. Ważne, żeby nam z tymi brzucholami wygodnie było ;-)

mi jeszcze się ponczo podoba może sobie kupię zamiast polaru:tak:
np takie jest fajne Cudowne jesienne PONCZO z GOLFEM _kolory (702108556) - Aukcje internetowe Allegro

ja podobne pończo kupiłam sobie poprzedniej zimy,jest rewelacyjne na każdą okazję i do pracy i na zakupy i na porządne wyjścia...i na brzuszek przyda sie bardzo...:-)
picture9562.jpg

mam tez takie fajne które bedzie pasowało do podkreslenia brzuszka, kończy sie nad brzuszkiem i z bluzka podspodem lub pasem bedzie super :-D a jakie cieplusie, zawsze lubiłam takie rzeczy.
picture9563.jpg

dla dziewczyn które nie chca za duzo wydawać polecam C&A, wczoraj kupiłam spodnie ciążowe za 55zł:cool2:
super wygodne...wziełam troszke większe bo u mnie wszystkie kilogramy w biodra idą:dry:
picture9564.jpg

Ja wczoraj kupiłam sobie spodnie jeansowe ciążowe za 116 zł. Ale byłam w ciężkim szoku bo były strasznie długie.
Kupiłam sobie też sukienkę taką na teraz w lumpieksie. Super.

ja podobne pończo kupiłam sobie poprzedniej zimy,jest rewelacyjne na każdą okazję i do pracy i na zakupy i na porządne wyjścia...i na brzuszek przyda sie bardzo...:-)
picture9562.jpg

mam tez takie fajne które bedzie pasowało do podkreslenia brzuszka, kończy sie nad brzuszkiem i z bluzka podspodem lub pasem bedzie super :-D a jakie cieplusie, zawsze lubiłam takie rzeczy.
picture9563.jpg

dla dziewczyn które nie chca za duzo wydawać polecam C&A, wczoraj kupiłam spodnie ciążowe za 55zł:cool2:
super wygodne...wziełam troszke większe bo u mnie wszystkie kilogramy w biodra idą:dry:
picture9564.jpg

bardzo fajowe ciuchy:tak:

dzieki dziewczyny...zawsze lubiłam zakupy i eleganckie rzeczy...jedyne do czego teraz nie moge sie przyzwyczaić to płaskie buty:baffled: zawsze kochałam takie na minimum 8 cm obcasa...a teraz ta moda na platformy...ale od czasu do czasu jeszcze zakładam moje 15 cm platformy:-D

margolia super ciuszki:-) o kurcze podziwiam ja teraz w plaskich ledwo chodze, a juz widze siebie w szpilkach hehe 2 kroki i lezalabym na ziemi;-)

reklama
Do góry