reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
gosia ponczo rewelacja :tak:

Pasibrzuch z tym second handem to bardzo dobry pomysl... wydaje mi sie ze szczegolnie teraz przed sezonem warto sie rozejrzec bedzie jeszcze taniej

kacha koniecznie zdaj relacje z zakupow:-)

ja dziś idę do fajnego lumpeksu poszukać jakiś bluzek dla siebie i może coś slicznego dla dzidzi znajdę (tam są ciuszki-nówki, nawet z metkami można znaleźć :tak: )

kasia - ehhh zazdroszczę, czeka Cię miły dzień z tymi zakupami :-)

pisałyście o H&M.. nie wiem czemu mówicie że jest tani?? Ja tam kupiłam spodnie ciążowe, z musu, bo już nie miałam w czym chodzić.. Za dżinsy długie (bardzo fajne i dobry materiał, to fakt) zapłaciłam 160zł!! jeśli to jest atrakcyjna cena to chyba mamy inne wyczucie ceny dla ciuchów .. ;)

A większość bluzek mam z ciuchlandów. Marki takie jak H&M, Next itd.. Wyglądają jak nówki a kosztowały grosze :) No ale ja przy budowie domu to liczę niestety każdy grosz ..:-(

ja dziś idę do fajnego lumpeksu poszukać jakiś bluzek dla siebie i może coś slicznego dla dzidzi znajdę (tam są ciuszki-nówki, nawet z metkami można znaleźć :tak: )

Ivi daj znać co znalazłaś. Ja chyba w przyszłym miesiącu ruszę na ciucholandy w poszukiwaniu kurtki zimowej.

Tak czytam i kurka faktycznie że lepiej na kurtki się nie rozrzucać:sorry2:ja mam już ładne kurtki tak do noszenia tzn.po ciązy to po co mi jeszcze drogo kupować kolejną hmm ja też się przejde do lumpika za kurtką lub na targu może jakieś będą tanie musze poszukać:tak:

ja mam nadzieje że się w moją kurtkę narciarską zmieszczę zimą :-D przynajmniej przydałaby się w tym sezonie:-D:-D

reklama

kasia - ehhh zazdroszczę, czeka Cię miły dzień z tymi zakupami :-)

pisałyście o H&M.. nie wiem czemu mówicie że jest tani?? Ja tam kupiłam spodnie ciążowe, z musu, bo już nie miałam w czym chodzić.. Za dżinsy długie (bardzo fajne i dobry materiał, to fakt) zapłaciłam 160zł!! jeśli to jest atrakcyjna cena to chyba mamy inne wyczucie ceny dla ciuchów .. ;)

A większość bluzek mam z ciuchlandów. Marki takie jak H&M, Next itd.. Wyglądają jak nówki a kosztowały grosze :) No ale ja przy budowie domu to liczę niestety każdy grosz ..:-(
Dla mnie 160 za jeansy porządne to nie jest wygórowana cena, każdy ma prawo do własnej oceny... A bluzki w H&M po 60-80 zł, takie proste czy tuniki bawełniane, wg nie jest tam drogo.
Nasz dom już stoi, tylko ciągle coś robimy typu wykończeniówka, np. ostatnio płytki w piwnicy, także już nas to tak nie wykańcza finansowo.

Do góry