reklama
anisad
Fanka BB :)
A ja dostępu do zamkniętego nie mam
lilou a nie widziałaś moich fot na zamkniętym? czy może tam wyglądam jak szara myszka?
czy to źle być szarą myszką?? przecież po to jest net że można się kreować nie>?
ja np to szara, niepozorna, nieodważna, strachliwa i w ogóle boję się odezwać, a tu co? udaję... ??? brakło mi słów hahahaha
A ja dostępu do zamkniętego nie mam
Ty jak nam takie fryzury pokazywałaś to kto by Cię na zamknięty wpuścił
anisad
Ty jak nam takie fryzury pokazywałaś to kto by Cię na zamknięty wpuścił
Ale mnie rozbawiłaś przed wyjściem z netu :-) Ubawiłam się po pachy !!! hehe serio
hatorska
Aenye - tak charakterniej Ci w tej krótszej fryzurce fajowo
Lilou - kolejna Lasencja
Mitaginka - nie złość się na mnie, ale myślałam, że urodzisz wcześniej niż Twoja wizyta u fryzjera, tym bardziej szacun....serio z takim spokojem przechodzisz ciążę...biorąc pod uwagę te góry po drodze. Będziesz suuuuper mamą
Anisad - no nie no....innaczej sobie Ciebie wyobrażałam, fajna Laska z Ciebie, włoski suuuper na tej focie
Lilou - kolejna Lasencja
Mitaginka - nie złość się na mnie, ale myślałam, że urodzisz wcześniej niż Twoja wizyta u fryzjera, tym bardziej szacun....serio z takim spokojem przechodzisz ciążę...biorąc pod uwagę te góry po drodze. Będziesz suuuuper mamą
Anisad - no nie no....innaczej sobie Ciebie wyobrażałam, fajna Laska z Ciebie, włoski suuuper na tej focie
reklama
Podziel się: