reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

Mitaginka tu takie bardziej zbliżone są :) na zamkniętym tak dokładnie nie było widać :-D

Morgaine hmmm nie dam się nabrać że Ty nieśmiała:sorry2:
A do szarych myszek absolutnie nic nie mam ;-)
też zdjęcia muszę wywołać.. trochę się tego nazbierało, a chciałam mieć na bieżąco zanim się Staś urodzi...

reklama
dopiero zajrzalam tu ;-)

anisad
, nie zdazylam, wiec powiem ci, zes brzydka jak noc i powinnas sie odchudzac, najlepiej zaczac od zaraz.

mitaginko
, super, no a oko nie dziwne, ze tak zrobione, skoro wychodzi toto raz na pol roku z domu. ;-)

a ja dzisiaj juz nienawidze swojej nowej fryzury, to jakis koszmar jest. od tej pory juz zawsze tylko proste i nikt mnie nie namowi na zadne cieniowanie. koszmar.

morgaine Oj tak :tak: Szacun ;-)

aenye mi właśnie fryzjerka mówiła że moje włosy absolutnie nie nadają się do cieniowania itp. niby ich dużo ale cieniutkie. Jak mi kiedyś pocieniował fryzjer to wyglądało jak by się pomałamały.
A może jakiś środek wygładzający kupisz? anti frizz czy coś takiego.

Ostatnia edycja:
lilou, ale najgorsze jest to, ze tak: wczoraj umylam, zostawilam do wyschniecia, mialam szope naokolo glowy, bo takie wlasnie mam wlosy - krecone i suche, wiec aureola.
wyprostowalam sobie - no i pieknie, idealna objetosc etc, ja zachwycona, bo dlugo nie prostowalam i taki efekt.
dzis rano koszmar - wlosy mam po prostu przyklapniete, przyklejone do czaszki, a te koncowki - odstaja na boki. plakac mi sie chce, co z tego, ze je przygladze, skoro beda szczelnie opatulac moj leb, nie odstajac w ogole!? i wygladam gorzej niz jak wam wkleilam na tym drugim zdjeciu, czyli przylizane do granic!

aenye nie może być tak źle. kup sobie coś na te włosy...kurna ja się nie znam co to może być, ale może jakiś krem do układania, spray,...no nie wiem, serio ja nic nie używam...nawet prostownicy w domu nie mam, tylko je suszę i finito!!!
ale jest coś takiego jak krem do loków z loreal prof. moze do prostych tez jest...

no wlasnie ja nienawidze taki fryzur co to z nimi trzeba kombinowac...ja musze glowe co dwa dni myc, czasem codziennie, ajkbym tak miala codziennie 40 minut to chyba by mnie cos trafilo...co innego jak ktos rzadziej glowe myje...

reklama
Mitaginko - no ładniutko ten kolorek wyszedł, ty chyba jakieś refleksy/balejage, w każdym razie pasują Ci a to najważniejsze

Aenye - są takie sklepy z profesjonalnymi kosmetykami fryzjerskimi, dostępnymi też dla ludu (jak u mnie w mieście są to i na pewno w trójmiescie) gdzie są właśnie takie specyfiki, jakieś pasty/nektary (ostatnio słyszałam) tam Ci ktos powinini doradzić co wziąć- i one są naprawde super, natomiast to nie są marki dostępne w drogeriach

Do góry