reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

no wlasnie ja niczego nie uzywam, nigdy nie uzywalam, zadnych masek, gum, jedynie jedwab w plynie na suche koncowki. a teraz mam jak mysz wlosy ulizane wokol glowy, plakac mi sie chce.

w ogole mi sie dzis ryczec chce, tylko porod poprawilby mi nastroj. ja chce skurcze, ja chce, zeby bolalo, ku....................................................................................!!!!!

reklama
Mitaginka, zapomniałam dodać, że fryzura ładniutka :)

Narazie tylko 2 szpitalne zdjecia

Ostatnia edycja:
hatorska, jaka chudzina...!!! jesu.. gdzie ty zmiescilas tego malego robaczka, co? a corcia slodka ze hoho, szczegolnie z ustami a la angelina i podkolorowanym oczkiem ;-) slodka kruszynka!!!

ale długo tu nie zaglądałam.
mitaginka wyglądasz tak mega bosko w tych włoskach, że po prostu nie wierzę! a te pączki to trzeba będzie Ci wypominać;-)
aenye Twoja fryzurka też jest super i kolorek ślicznie pasuje. jeśli masz takie problemy z włosami to z ręką na sercu mogę Ci polecić odżywkę z auchana w takim wielkim plastykowym słoju wręcz. jest tania i super włoski wygładza i nawilża.
Lorys - Odżywka do włosów HidraKer głęboko nawilżająca 1000g - Ceneo.pl

a przed prostowaniem możesz użyć z goldwella taki preparat. fakt faktem jest drogi, ale włosy po nim wyglądają jak z reklamy
Goldwell Flat Marvel balsam do prostowania - opinie o Goldwell Flat Marvel balsam do prostowania

hatorska śliczna Kruszynka! nic tylko brać i tulić

hatorska, ale ta Twoja dziecinka slodziutka! :tak: I taka tyci tyci, ale to widac ma po mamie ;-)
Troche juz mi smutno tak Wasze dzieciaczki ogladac, bo Wy juz je macie, a moja do mnie chyba nie chce :-( :-(

reklama
skorupka, dzieki.. mam na razie maske z loreala do farbowanych, bo lubie ten zapach, no i ten jedwab, i gume do wlosow.. nigdy nie stosowalam zadnych specyfikow i nie wiem nawet, jak sie zabrac za to.

ja sie czuje okropnie z tym, ze nie urodzilam jeszcze, psychoza mnie dopadla jakas..

Do góry