reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

aenye lilou i mitaginko - laski jestescie takie ze ho-ho! Brzuch zaslonic i normalnie - bede brał Cie w aucie :-D

aenye nie wiem czemu ale jakos do Ciebie mi by jasniejsze wlosy pasowaly. Ale to nie zmienia faktu ze niezla z Ciebie dupa :-D

anisad
a dla Ciebie specjalna osobna pochwala. No fryzura jest tak genialna ze ja zaraz poprosze o numer do fryzjera, a wdzianko czaderskie :-D pozyczysz na halloween :-D

reklama
No dobra, ale dziś mam tylko z zimy fotkę no i z głupią miną, bo śmiać mi się chciało .... ale niech Wam będzie.

Edit:
fota skasowana- czas minął :-)

Ostatnia edycja:
To nie moja chata. Byłam u znajomej, która ma manię robienia zdjęć. Ja za to zawsze uciekam od aparatów, stąd moje ostatnie zdjęcie było robione zimą :-D Teraz już fryzura inna i kolor też. U mnie jeden kolor to max kilka tygodni.

dzięki dziewczyny za komplementy:-) jej od razu lepiej się czuję , jakbym wcale nie miała spuchniętej buzi i była o 15 kg cięższa :-D

Mitaginko bardzo ładnie, jakoś wcześniej sobie Ciebie inaczej wyobrażałam ;-)jako taką szarą myszkę :shocked2: a tu taka lasencja :-)

anisad jaki masz ładny kolor włosów, marzył mi się taki swego czasu;-)

mitaginka a ja się boję komentować, bo nie weim czy to ona:-D
ze zdjęciem anisad to tak jak z moim porodem. nigdy nie wiadomo czy mówi poważnie:-D

reklama
Wiem, wiem :-)Uwierzę Ci na koniec kwietnia.
Ja i tak niedługo skasuje fotkę. Jakoś jestem przeczulona na punkcie wrzucania swoich zdjęć w necie i bezpieczeństwa w sieci ;)

Do góry