reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

aenye lilou i mitaginko - laski jestescie takie ze ho-ho! Brzuch zaslonic i normalnie - bede brał Cie w aucie :-D

aenye nie wiem czemu ale jakos do Ciebie mi by jasniejsze wlosy pasowaly. Ale to nie zmienia faktu ze niezla z Ciebie dupa :-D

anisad
a dla Ciebie specjalna osobna pochwala. No fryzura jest tak genialna ze ja zaraz poprosze o numer do fryzjera, a wdzianko czaderskie :-D pozyczysz na halloween :-D

reklama
No dobra, ale dziś mam tylko z zimy fotkę no i z głupią miną, bo śmiać mi się chciało .... ale niech Wam będzie.

Edit:
fota skasowana- czas minął :-)

Ostatnia edycja:
To nie moja chata. Byłam u znajomej, która ma manię robienia zdjęć. Ja za to zawsze uciekam od aparatów, stąd moje ostatnie zdjęcie było robione zimą :-D Teraz już fryzura inna i kolor też. U mnie jeden kolor to max kilka tygodni.

dzięki dziewczyny za komplementy:-) jej od razu lepiej się czuję , jakbym wcale nie miała spuchniętej buzi i była o 15 kg cięższa :-D

Mitaginko bardzo ładnie, jakoś wcześniej sobie Ciebie inaczej wyobrażałam ;-)jako taką szarą myszkę :shocked2: a tu taka lasencja :-)

anisad jaki masz ładny kolor włosów, marzył mi się taki swego czasu;-)

mitaginka a ja się boję komentować, bo nie weim czy to ona:-D
ze zdjęciem anisad to tak jak z moim porodem. nigdy nie wiadomo czy mówi poważnie:-D

reklama
Wiem, wiem :-)Uwierzę Ci na koniec kwietnia.
Ja i tak niedługo skasuje fotkę. Jakoś jestem przeczulona na punkcie wrzucania swoich zdjęć w necie i bezpieczeństwa w sieci ;)

Do góry