reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

Dziewczyny, jesteście po prostu BOSKIE i powiem Wam jeszcze jedno, nikt tak nie kłamie jak baby w ciąży w stosunku do drugiej baby w ciąży :-D, ale wieeeeelkie buziole dla Was wszystkich!!!! Muaaaaaaaaaa!!!

aenye
, super fryzura szczawiku jeden, no nie mogę że Ty mój rocznik jesteś, chyba te dzieci Cię tak odmładzają :-).

anisad, Ty chyba jesteś `82 prawda, więc żadna 29-cio latka tak nie wygląda!!!

reklama
lilou - świetna rodzinka, a Ty kwitnąco wyglądasz!

ducha
- fryzurkę masz super, ja mam krótkie włosy w porównaniu z Tobą. Brzuszek masz taki jak ja na przełomie 4i 5-go miałam! Gdzie ty dziecko w sobie chowasz?

aenye
- slicznie wyglądasz. Fryzurka super, mnie się taka podoba, ale bym musiała codziennie z prostownicą siedziec, a już nie chce mi sie. Super super! I wcale nie jestes spuchnieta.Zdaje Ci się :)

Dziewczyny, jesteście po prostu BOSKIE i powiem Wam jeszcze jedno, nikt tak nie kłamie jak baby w ciąży w stosunku do drugiej baby w ciąży :-D, ale wieeeeelkie buziole dla Was wszystkich!!!! Muaaaaaaaaaa!!!

aenye
, super fryzura szczawiku jeden, no nie mogę że Ty mój rocznik jesteś, chyba te dzieci Cię tak odmładzają :-).

anisad, Ty chyba jesteś `82 prawda, więc żadna 29-cio latka tak nie wygląda!!!

Ducha, no i masz mnie..zapomniałam, że podawałam swój rocznik hehe :-)

A co do Twoich włosów to akurat ja nie kłamałam ! Serio, masz śliczne włosy i bardzo Ci tak dobrze.Jak mi się ktoś nie podoba, to zwyczajnie się nie odzywam.

Aenye, Ty również wyglądasz ślicznie! Super z boku ta fryzurka i bardzo Ci pasuje.

anisad - aleś ty dowcipna no:-D

aenye - a co to za dziewczyneczka, co ona Tu robi na BB, ;-)ja wiedziałam że na Ciebie te ciąże działają jak najlepsze SPA i operacje plastyczne w jednym ale teraz to już przegięłaś. Ludzie Cie na języki wezmą jak zobaczą z 3-ką dzieci:-D

Aenye nie wygląda jak dziewczynka, tylko ma taki słodki wyraz twarzy :-) A zmarszczki pewnie usunęła w photoshopie. Dam sobie głowę uciąć.

co to sa zmarszczki ????

dzieki, dziewczyny, kochane jestescie ;-) od przodu poki co wygladam jak wyplosz, tzn strasznie przyklapniete te wlosy, tak mi jakos ulozyla, ale sama to ja nie bede umiala tak wyprostowac na bank :-)

reklama
acronka, brzuch to mi i tak mocno urósł w ciągu ostatnich dwóch tygodni, ale dzięki temu, że nie jest gigantyczny mogę sobie jeszcze sama pomalować paznokcie u stóp :-D. A dziecko w nim mam, bo coś mi tam cały czas wariuje strasznie mocno :tak:, chociaz nie wiem, gdzie sie moje wnętzrności podziały bo Grochu do najdrobniejszych podobno (wg urządzen of course) nie należy :no:

Do góry