reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

reklama
aenye no kłamać nie trzeba;-)
super fryzurka i bardzo Ci pasuje. bardzo kobieca. wcale nie wyglądasz jak dziecko!! jak młoda mama;-) co D powiedział jak Cie zobaczyl?

aenye bardzo ładna fryzurka :-)bardzo podoba mi się grzywka tak mocno na bok zaczesana, że aż chyba z papuguję :-p i jak dziewczyny piszą bardzo młodziutko wyglądasz:happy2:

anisad hehe ale z Ciebie dowcipniś :-D

dzieki raz jeszcze :-)

D nie zauwazyl ;-) bo w sumie podobna mialam wczesniej, tylko dluzsze wlosy i nie tak ulozone, no i kolor dla daltonisty byl taki sam jak wczesniej ;-) (rok nie farbowalam w ogole, teraaz mam naturalny kolor, ale rowny na calosci ;-) ) standard.

ja tam zachwycona nie jestem, zadowolona owszem, ale to dlatego, ze ja jestem uzalezniona od grzywek prostych i jak nie mam takiej to sie sobie specjalnie nie podobam, ale poniewaz grzywka wymaga codziennych zabiegow, to ja sobie ja obetne na slub siostry albo w ogole po wakacjach, jak juz sie ogarne przy dzieciach zupelnie. i bede miala takiego pazia, moja ulubiona fryzura. a poki co jest jak jest, ciesze sie, ze Wam sie podoba :-)

Mi tez sie podoba fryz. Twarzowy, bardzo Ci pasuje :-)
U mnie np taki odpada, bo mam super proste wlosy i zadne! cieniowanie, podkrecanie, ukladanie nie wchodzi w rachube... niestety.

reklama
Do góry