reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

Dziewczyny, jesteście po prostu BOSKIE i powiem Wam jeszcze jedno, nikt tak nie kłamie jak baby w ciąży w stosunku do drugiej baby w ciąży :-D, ale wieeeeelkie buziole dla Was wszystkich!!!! Muaaaaaaaaaa!!!

aenye
, super fryzura szczawiku jeden, no nie mogę że Ty mój rocznik jesteś, chyba te dzieci Cię tak odmładzają :-).

anisad, Ty chyba jesteś `82 prawda, więc żadna 29-cio latka tak nie wygląda!!!

reklama
lilou - świetna rodzinka, a Ty kwitnąco wyglądasz!

ducha
- fryzurkę masz super, ja mam krótkie włosy w porównaniu z Tobą. Brzuszek masz taki jak ja na przełomie 4i 5-go miałam! Gdzie ty dziecko w sobie chowasz?

aenye
- slicznie wyglądasz. Fryzurka super, mnie się taka podoba, ale bym musiała codziennie z prostownicą siedziec, a już nie chce mi sie. Super super! I wcale nie jestes spuchnieta.Zdaje Ci się :)

Dziewczyny, jesteście po prostu BOSKIE i powiem Wam jeszcze jedno, nikt tak nie kłamie jak baby w ciąży w stosunku do drugiej baby w ciąży :-D, ale wieeeeelkie buziole dla Was wszystkich!!!! Muaaaaaaaaaa!!!

aenye
, super fryzura szczawiku jeden, no nie mogę że Ty mój rocznik jesteś, chyba te dzieci Cię tak odmładzają :-).

anisad, Ty chyba jesteś `82 prawda, więc żadna 29-cio latka tak nie wygląda!!!

Ducha, no i masz mnie..zapomniałam, że podawałam swój rocznik hehe :-)

A co do Twoich włosów to akurat ja nie kłamałam ! Serio, masz śliczne włosy i bardzo Ci tak dobrze.Jak mi się ktoś nie podoba, to zwyczajnie się nie odzywam.

Aenye, Ty również wyglądasz ślicznie! Super z boku ta fryzurka i bardzo Ci pasuje.

anisad - aleś ty dowcipna no:-D

aenye - a co to za dziewczyneczka, co ona Tu robi na BB, ;-)ja wiedziałam że na Ciebie te ciąże działają jak najlepsze SPA i operacje plastyczne w jednym ale teraz to już przegięłaś. Ludzie Cie na języki wezmą jak zobaczą z 3-ką dzieci:-D

Aenye nie wygląda jak dziewczynka, tylko ma taki słodki wyraz twarzy :-) A zmarszczki pewnie usunęła w photoshopie. Dam sobie głowę uciąć.

co to sa zmarszczki ????

dzieki, dziewczyny, kochane jestescie ;-) od przodu poki co wygladam jak wyplosz, tzn strasznie przyklapniete te wlosy, tak mi jakos ulozyla, ale sama to ja nie bede umiala tak wyprostowac na bank :-)

reklama
acronka, brzuch to mi i tak mocno urósł w ciągu ostatnich dwóch tygodni, ale dzięki temu, że nie jest gigantyczny mogę sobie jeszcze sama pomalować paznokcie u stóp :-D. A dziecko w nim mam, bo coś mi tam cały czas wariuje strasznie mocno :tak:, chociaz nie wiem, gdzie sie moje wnętzrności podziały bo Grochu do najdrobniejszych podobno (wg urządzen of course) nie należy :no:

Do góry