reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

reklama
przesadzacie :-)

baby
, tak, to koszulka 62, na nas juz tez mocno kusa (siega raptem do brzucha i w ogole dosc obcisla jest, rekawki przykrotkie), ale ja straaaaaaaaaaaaaasznie ja lubie ;-) i nie moge sie opanowac, czesto ja ubieram! ale teraz juz 68 na tapecie, ta ze zdjec ostatnich to tez reserved, 68 i jest akurat.

ja już jakieś dwa mies temu ją odłożyłam bo mu przez głowę nie przechodziła :baffled: więc chyba mój młody to jakiś wielkogłowy :-D zresztą a rączkami to też był problem, bo ma grubiutkie ;-)

aenye- to i ja powtorze kurcze wszyscy mlodzi i piekni cudowna wesola rodzinka a młodziak jak ślicznie siedzi :)
u mnie z komorki :)

i jedno z serii tylko nie mow tacie ze znowu bawilem sie pilotem :)

Załączniki

• Foto853.jpg
    Foto853.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 73
  • Foto854.jpg
    Foto854.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 63
  • Foto856.jpg
    Foto856.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 73
  • Foto857.jpg
    Foto857.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_0434.jpg
    IMG_0434.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 78
Aenye to ja nie bede sie powtarzac i nic nie powiem :-D haha dzieciaki masz przecuuudne:tak:

A Gracjanek jaki slodki i jaki duzy! Kawal chlopa - super!:-D zdjecie z pilotem i ta jego minka super :-D

dzieki!

jankesowa
, Gracjan jest normalnie jak roczne dziecko :Szok: sliczny, slodki synus! oczka ma boskie, takie blekitne.. slicznie sie smieje i zazdroszcze, ze tak zajebiscie pasuje mu ten kombinezon :p tzn ze rece ma odpowiednio dlugie i w ogole :p

baby
, no moj jest drobny, to od dawna wiadomo ;-)

aeynye- dziekuje, kombinezon ma wywijane rekawy... to go ratuje a nie pytaj gdzie ma w nim nogi gdzies w lydkach hha :):eek::eek:
asiunia- olbrzym :-Djak tak patrze na rowiesnikow

jankesowa - masz wiecej do kochania :-D

mojej kolezanki synek tez jest taki duzy. Jest o glowe wyzszy od mojego starszego a jest rok mlodszy :tak: przynajmniej jak jedziemy do tych roznych parkow rozrywki szybciej sie lapie na rozne przejazdzki ktore sa od 90cm :-D hahaha

reklama
jankesowa-naprawdę duuuuuuży Gracjanek,dałabym mu wiekowo też duuuuużo więcej,ślicznie!!!

A to mój rozbójnik
wszystko w tym ogródku juz było w częściach..Lolo wali w niego grzechotkami i czym popadnie..

..........................................................................................................

Do góry