reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

reklama
przesadzacie :-)

baby
, tak, to koszulka 62, na nas juz tez mocno kusa (siega raptem do brzucha i w ogole dosc obcisla jest, rekawki przykrotkie), ale ja straaaaaaaaaaaaaasznie ja lubie ;-) i nie moge sie opanowac, czesto ja ubieram! ale teraz juz 68 na tapecie, ta ze zdjec ostatnich to tez reserved, 68 i jest akurat.

ja już jakieś dwa mies temu ją odłożyłam bo mu przez głowę nie przechodziła :baffled: więc chyba mój młody to jakiś wielkogłowy :-D zresztą a rączkami to też był problem, bo ma grubiutkie ;-)

aenye- to i ja powtorze kurcze wszyscy mlodzi i piekni cudowna wesola rodzinka a młodziak jak ślicznie siedzi :)
u mnie z komorki :)

i jedno z serii tylko nie mow tacie ze znowu bawilem sie pilotem :)

Załączniki

• Foto853.jpg
    Foto853.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 75
  • Foto854.jpg
    Foto854.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 65
  • Foto856.jpg
    Foto856.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 75
  • Foto857.jpg
    Foto857.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_0434.jpg
    IMG_0434.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 81
Aenye to ja nie bede sie powtarzac i nic nie powiem :-D haha dzieciaki masz przecuuudne:tak:

A Gracjanek jaki slodki i jaki duzy! Kawal chlopa - super!:-D zdjecie z pilotem i ta jego minka super :-D

dzieki!

jankesowa
, Gracjan jest normalnie jak roczne dziecko :Szok: sliczny, slodki synus! oczka ma boskie, takie blekitne.. slicznie sie smieje i zazdroszcze, ze tak zajebiscie pasuje mu ten kombinezon :p tzn ze rece ma odpowiednio dlugie i w ogole :p

baby
, no moj jest drobny, to od dawna wiadomo ;-)

aeynye- dziekuje, kombinezon ma wywijane rekawy... to go ratuje a nie pytaj gdzie ma w nim nogi gdzies w lydkach hha :):eek::eek:
asiunia- olbrzym :-Djak tak patrze na rowiesnikow

jankesowa - masz wiecej do kochania :-D

mojej kolezanki synek tez jest taki duzy. Jest o glowe wyzszy od mojego starszego a jest rok mlodszy :tak: przynajmniej jak jedziemy do tych roznych parkow rozrywki szybciej sie lapie na rozne przejazdzki ktore sa od 90cm :-D hahaha

reklama
jankesowa-naprawdę duuuuuuży Gracjanek,dałabym mu wiekowo też duuuuużo więcej,ślicznie!!!

A to mój rozbójnik
wszystko w tym ogródku juz było w częściach..Lolo wali w niego grzechotkami i czym popadnie..

..........................................................................................................

Do góry