reklama
klaudencja
Fanka BB :)
mamusiaDorusia
Boskie są te dzieciaczki i duże!!!Kiedy to było,gdy mówiłyśmy o nich "fasolki"..... Cudnie
dragonfly.ks
herbatita, obie wyglądacie bosko. Urodę córcia odziedziczyła po mamusi. :-)
klaudencja, jaki przystojny pan Dominiś, wystrojony, nie ma to tamto
neli no może nieszczęśliwa ta Twoja królewna w tej sukieneczce, ale jaka śliczna za to!
Patinka, Martusia i braciszek śliczne dzieciaczki, I jakie cudne bańki Martusia puszcza. Słodziutka jest taka,aj.
jankesowa, no mamuśka, muszę powiedzieć, że Twój synuś to rośnie jak na drożdżach. No Gracjanek duży jest, nie ma co. Słodko.
Beata87 - Fajnie wyglądają dzieciaczki, tak promiennie SUper, naprawdę !
Koot, jejciu, jaka marcheweczka. Extra włoski ma! Ładnie mu powyszywali fajny krasnalek ładny. Aż bym taką marcheweczkę chętnie na zielono ubrała
Mitaginka, no nie mam słów do Tysi Twojej. Jest tak śliczna, że aż muszę zasłaniać laptopa, żeby Mateo nie widział
a oto ja i moje chłopaki. Mateo, Nando i ja Kasik :-) Mua mua :* :* :*
klaudencja, jaki przystojny pan Dominiś, wystrojony, nie ma to tamto
neli no może nieszczęśliwa ta Twoja królewna w tej sukieneczce, ale jaka śliczna za to!
Patinka, Martusia i braciszek śliczne dzieciaczki, I jakie cudne bańki Martusia puszcza. Słodziutka jest taka,aj.
jankesowa, no mamuśka, muszę powiedzieć, że Twój synuś to rośnie jak na drożdżach. No Gracjanek duży jest, nie ma co. Słodko.
Beata87 - Fajnie wyglądają dzieciaczki, tak promiennie SUper, naprawdę !
Koot, jejciu, jaka marcheweczka. Extra włoski ma! Ładnie mu powyszywali fajny krasnalek ładny. Aż bym taką marcheweczkę chętnie na zielono ubrała
Mitaginka, no nie mam słów do Tysi Twojej. Jest tak śliczna, że aż muszę zasłaniać laptopa, żeby Mateo nie widział
a oto ja i moje chłopaki. Mateo, Nando i ja Kasik :-) Mua mua :* :* :*
Ostatnia edycja:
klaudencja
dragonfly śliczna rodzinka!!!!!!!
reklama
Podziel się: