reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

reklama
Petinka wstyd sie przyznac ,ale sukienka byla zalozona prosto z metka bez prania ( dostala od cioci) ,uczulenia zadnego nie dostala,a ja bede chyba musiala szybko ja sprzedac,ona woli jednak body i pajacyki.Geee a ma tych sukienek troche to choc fotki jej popstrykam ale widze ze siedzenia w nich nie bedzie:no:
A Martusia cudna!!!

Jankesowa ale Gracjan juz duzy.

ps.Jezu wszystkie dzieci maja tyle wloskow a moja bidulka lysiutka ,choc my z malzem na brak wlosia nie narzekamy.ja sie urodzilam z wlosami,cholera to pewnie ma po nim.biedne dziecko bede ja musiala w czapki i opaski wciskac zeby nie slyszec komentarzy " jaki ladny chlopczyk"

Ostatnia edycja:
petinka - tata bledzioch totalny :) wlosy tez po mamie bo tata lysy byl ;) no i faldy tez po mamie ;D tata chudy byl :-)

z tymi ciuszkami to racja moj tez nie lubi jakis spodni na szelkach itp.... tylko body albo rampersy i zadowolony;-)

p.s sliczne dzieciaczki a jakie juz duze

Ostatnia edycja:
reklama
oj tam , oj tam... na zdjęciu wyszłaś ślicznie :) Nie każdy musi być chodzącym szkieletem :p Gdybyśmy wszystkie wyglądały tak samo świat byłby nudny. Zresztą ja też sylfidą nie jestem...:p

Do góry