reklama
Dodam jeszcze kolejne etapy ,ze zdziwienia "w co oni mnie ubrali?" przeszla do "sciagnijcie to ze mnie ,teraz!".
Zobacz załącznik 364417Zobacz załącznik 364420Zobacz załącznik 364421Zobacz załącznik 364423
Zobacz załącznik 364417Zobacz załącznik 364420Zobacz załącznik 364421Zobacz załącznik 364423
Petinka wstyd sie przyznac ,ale sukienka byla zalozona prosto z metka bez prania ( dostala od cioci) ,uczulenia zadnego nie dostala,a ja bede chyba musiala szybko ja sprzedac,ona woli jednak body i pajacyki.Geee a ma tych sukienek troche to choc fotki jej popstrykam ale widze ze siedzenia w nich nie bedzie
A Martusia cudna!!!
Jankesowa ale Gracjan juz duzy.
ps.Jezu wszystkie dzieci maja tyle wloskow a moja bidulka lysiutka ,choc my z malzem na brak wlosia nie narzekamy.ja sie urodzilam z wlosami,cholera to pewnie ma po nim.biedne dziecko bede ja musiala w czapki i opaski wciskac zeby nie slyszec komentarzy " jaki ladny chlopczyk"
A Martusia cudna!!!
Jankesowa ale Gracjan juz duzy.
ps.Jezu wszystkie dzieci maja tyle wloskow a moja bidulka lysiutka ,choc my z malzem na brak wlosia nie narzekamy.ja sie urodzilam z wlosami,cholera to pewnie ma po nim.biedne dziecko bede ja musiala w czapki i opaski wciskac zeby nie slyszec komentarzy " jaki ladny chlopczyk"
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: