reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

mam dokładnie takie same odczucia:tak: mała nie jestem ale przy schodach potrzebny pomocnik:-D
A masz tez problem z czarnymi małymi muszkami lecącymi do tego koloru? Masakra co ja przezywam, matka idąca z wózkiem i opędzająca się od muszek:-). Z daleka musze śmiesznie wyglądać jak tak macham łapami albo pieluchą wokoło siebie i wózka.:-D

reklama
Ankvoi zdjęcie płaczącej Amelki na piesku rewelacja, taki przyjaciel to skarb
Eywa jaka Natalka spokojna i śliczna

Emi a co Ty zdjęcie Wice zrobiłaś? Jakie te nasze córcie do siebie podobne !

A masz tez problem z czarnymi małymi muszkami lecącymi do tego koloru? Masakra co ja przezywam, matka idąca z wózkiem i opędzająca się od muszek:-). Z daleka musze śmiesznie wyglądać jak tak macham łapami albo pieluchą wokoło siebie i wózka.:-D

nie, nie mam. jeśli już się jakieś pojawiają to wolą białe wnętrze:-D

a oto fotki z fotela bujanego

jak już naprawdę muszę iść do wc, to ściągam Tysię z siebie i kładę na bujaku, często na brzuszku

a ona jak się przebudzi, patrzy na mnie takim wzrokiem ;)

koot, hehe :-D no ale na zdjeciach go widzialas, poznajesz?

kurcze, a wybacz, ze tutaj, ale niech tam. powiedz, a duze blizny zostana malemu czy ladnie zrobili? czeka was jeszcze jakas operacja? i ciesze sie, ze szybko w sumie cie wpuscili do niego, to naprawde byloby okrutne trzymac was z dala od siebie.. buziak dla Piterka.
Kochana prawie nie bedzie widac blizn, sa tak malutkie slady juz teraz. Czeka nas jeszcze jeden, ale to juz zabieg w znieczuleniu miejscowym i to bedzie tzw. łyzeczkowanie

Piotrus dziś

Na zdjęciu widac szwy, na policzku został jeszcze jeden, taki wyprysk, to po podwiązaniu, w przyszłosci w znieczuleniu miejscowym zlikwiduja i go, no chyba,ze nie będziemy chcieli.

śliczne wasze bobaski, szybko rosną....czy tylko mi sie tak wydaje? :-D

a tu Kubuś 3 tyg temu
P230511_06.54.jpg
DSC02122.jpg

i 2 tyg. temu :)
DSC02349.JPG
Wielkie buziaki :wink: i przepraszam że się tak mało odzywam... mamy lęgi kurczaków i robotę z wolierami.

reklama
Wszystkie dzieciaczki śliczne i słitaśne ;)
Mitaginka, widzę, że Twoja Tysia też taka okrąglinka jak moja :) Moja też ma takie nóżki i rączki grubaśne.

Do góry