A masz tez problem z czarnymi małymi muszkami lecącymi do tego koloru? Masakra co ja przezywam, matka idąca z wózkiem i opędzająca się od muszek:-). Z daleka musze śmiesznie wyglądać jak tak macham łapami albo pieluchą wokoło siebie i wózka.mam dokładnie takie same odczucia mała nie jestem ale przy schodach potrzebny pomocnik
reklama
pandora83
Fanka BB :)
A masz tez problem z czarnymi małymi muszkami lecącymi do tego koloru? Masakra co ja przezywam, matka idąca z wózkiem i opędzająca się od muszek:-). Z daleka musze śmiesznie wyglądać jak tak macham łapami albo pieluchą wokoło siebie i wózka.
nie, nie mam. jeśli już się jakieś pojawiają to wolą białe wnętrze
Koot
Kochana prawie nie bedzie widac blizn, sa tak malutkie slady juz teraz. Czeka nas jeszcze jeden, ale to juz zabieg w znieczuleniu miejscowym i to bedzie tzw. łyzeczkowaniekoot, hehe no ale na zdjeciach go widzialas, poznajesz?
kurcze, a wybacz, ze tutaj, ale niech tam. powiedz, a duze blizny zostana malemu czy ladnie zrobili? czeka was jeszcze jakas operacja? i ciesze sie, ze szybko w sumie cie wpuscili do niego, to naprawde byloby okrutne trzymac was z dala od siebie.. buziak dla Piterka.
Ewa & Kubuś
reklama
Podziel się: