reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

Mitaginko ślicznie Ci w tej fryzurce :) i rodzinka naprawdę jak z żurnala :) buziaki dla Tysieńki

Zazdroszczę Wam tych 3-miejskich spotkań, mam nadzieję, ze uda nam sie krakowskie spotkanie zorganizowac w przyszłym tygodniu :)

Aenye słodkie te Twoje chłopaki napradę cudowne, az Ci zazdroszczę :) chciałabym juz sie o drugiego dzidzika starać :) ale przynajmniej dwóch facetów mam w domku, na razie styknie ;-) w końcu tez są cudowni, kochani i uwielbiam ich :):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
herabtita nie ma to jak w czułych objęciach panów milicjantów ;P

Mitaginka wyglądasz rewelacyjnie! Bardziej mi się podobasz w ciemnej fryzurce niż w blądzie. A jaka figura....Nie powiem mężulo też do schrupania...idealne rodzinka :)

aenya super foteczki :) M twierdzi że jak chcę trzecie to nie mam co liczyć na córkę bo on teraz już tylko synów robi :p

Dzięki dziewczynki za komplementy ale waga i tak niemiłosiernie pokazuje 80 i ani gram w dół :(

DSCN3886.jpgDSCN3867.jpgDSCN3859.jpgDSCN3908.jpgDSCN3912.jpgDSCN3862.jpg

Wkleiłam wkoncu zdjecia Oliwci .

Jakie duże te nasze dzieciaczki już.

Zazdoszcze spotkań, super mamuśki.
Aenye twój mały syncio a zdjeciu z tatą wygląda jak skóra z Piotrka sciągnieta:)

Swietne zdjecia dziewczyny!! Rosna nam bobasy, rosna...
mitaginka mi tez sie wydaje ze w tych Ci ladniej, albo i rownie ladnie jak w blondzie :-)
aeyne super zdjecia, zwlaszcza to z fazami placzu swietne! :-D
lenka termin juz Ci minal... :-p

Fajne maluchy!

Mitaginko wyglądasz rewelacyjnie. Ja nie wiem co z brzucholem zrobić:(

Aenye fajną masz rodzinkę, i tak wspaniale o nich piszesz. Pozytywny z ciebie człowiek.

Lenka Oliwcia jest urocza...

reklama
Do góry