reklama
lilou
Fanka BB :)
mitaginka super fotki:-)jaka ładna z Was rodzinka!!! teraz po chrzcie złe moce wypędzone i Martynka się w aniołka zamieni!tego Wam życzę :-)bo na zdjęciach wygląda bardzo grzecznie
a Twoja figura fiu fiu nic tylko zazdrościć
Co do włosów to nie mogę się zdecydować czy ładniej Ci w ciemnych czy w jasnych jak się wypłucze to taki bardziej naturalny będzie i będzie git
a Twoja figura fiu fiu nic tylko zazdrościć
Co do włosów to nie mogę się zdecydować czy ładniej Ci w ciemnych czy w jasnych jak się wypłucze to taki bardziej naturalny będzie i będzie git
mamusiaDorusia
mitaginko-piękna jesteś!!!I taka pozytywna energia bije od Ciebie,samo szczęście!!!Rodzinka jak z żurnala,cudownie!!!A Martynka słodziutka,kochana... no po prostu brak słów!!!
Beata87
mitaginkaTysia słodziaszek:-)a te piąstki mnie rozwaliły,aż mój m powiedział że "słodziaśna"
a Ty nie dość że super figura!!!!!!!!!!!godna pozazdroszczenia,uśmiechnięta,i włoski też fajowe ale faktycznie pare myć i będzie jeszcze lepiej
super familia:-)szybko decydujcie się na rodzeństwo dla Tysi
a Ty nie dość że super figura!!!!!!!!!!!godna pozazdroszczenia,uśmiechnięta,i włoski też fajowe ale faktycznie pare myć i będzie jeszcze lepiej
super familia:-)szybko decydujcie się na rodzeństwo dla Tysi
dragonfly.ks
Mitaginka, pasuje Ci ta fryzurka, wyglądasz bardzo ładnie, naprawdę. Tysia jest przesłodka w tym pajacyku z Kubusiem
..aenye
Mama grudniowa'06
mitaginko, przylaczam sie do ochow i achow :-) cudnie wygladasz, no nie wierze, ze tak mozna wygladac 2 mies po porodzie :-( hehe. a corcia sliczna, maz przystojniacha - no nie rozumiem, skad u ciebie stany depresyjne buzka.
..aenye
Mama grudniowa'06
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
Podziel się: