reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

dzisiaj młody jest w samym pampersie, bo zaczęliśmy się topić ;-) a na spacerek założę mu tylko podkoszulek albo bodziaka i nic więcej bo mi się chyba ugotuje

reklama
aenye ma racje:) wszystkie dzieci nasze są i wszystkie takie kwieciste kochane i śliczne:)

nela ja sei dzisiaj wylachoniłam, mysle sobie fajnie, brzuszek malutki, spoko wyglądam, ale jak zobaczyzlam twoja fotke no to juz nie lachon ze mnie:(
ale dzieciaczki bombowe:)

aenye no co ty z tym ubieraniem??!! moja mloda bez czapki nawet jak wieje, no przeciez to ceiply wiatr!!

i generalnie same body, bez skarpetek....

ale wczoraj przegielam bo spala w body na szerokich ramiaczkach, pod pierzynką of course (o nocy mówię) ale okno bylo otwarte i nad ranem troche zimno... kurcze moze ja zbyt lekko ją ubieram... ale tej nocy spala w pajacyku i spala gorzej...czesciej sie budzila, moze bylo jej cieplo bo my odkryci cali... :confused:

mój słodziak z tatusiem :)
DSC_0438.jpg
jeden z nelicznych dni kiedy był ubrany nieco cieplej ;) ale byly wtedy burze i 11 stopni na zewnątrz...
DSC_0444.jpg
i jeszcze zabawa z ukochanymi pszczółkami
DSC_0685.jpgP6056828.jpgP6046823.jpg

Czesc kochane,po kiepskiej nocy mala mi wlasnie zasnela .Dalyscie mi do myslenia ze moze czas zaczac mala rozbierac:).Jako wczesniaczka lekarze z kliniki polecili mi ja trzymac w cieplarnianych warunkach ,zeby nabierala wagi i nie tracila energii.Tak sie w tym zakrecilam ze balam sie wyjsc z nia pozniej na spacer .Sukieneczke miala na sobie raz od czasu urodzin ,a tyle lezy teraz zmarnowanych( bo wyrosla) ze chyba musze sie o 2ga dziewczynke postarac:))))))) albo oddam jak sie ktorejs z was kolejna Niunia urodzi.
No i widze ze Olivierek tez juz w bodziakach tylko wychodzi wiec i na nas czas ,choc pewnie beda krzyki mamy i cioc ( bo teraz u rodziny jestesmy) ze dziecku zimno:).dzieki za mile wpisy ,wazne ze dzieciaki nam zdrowo rosna;)buzki.
A co do wagi to ciaza ze mnie wyciagnela wszystko ale ciagle mi slabo wiec chyba wolalabym miec wiekszy brzuszek i wiecej sily ,wiec wszystko ma swoje plusy:)

baby_55-strój na chłodne dni świetny- prawdziwy mężczyzna:tak:
Sunshine_Baby-cóż za uśmiech!!śliczna dziewuszka:tak:
alexandra_73- jaki Olivierek już duży:tak: śliczny chłopczyk:-)

Parę fotek z wyprawy na Ślężę i spacerku po Wrocławiu :)DSC05292.jpgDSC05356.jpg

Załączniki

• DSC05367.jpg
    DSC05367.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC05399.jpg
    DSC05399.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC05414.jpg
    DSC05414.jpg
    54,2 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC05403.jpg
    DSC05403.jpg