reklama
aenye ma racje wszystkie dzieci nasze są i wszystkie takie kwieciste kochane i śliczne
nela ja sei dzisiaj wylachoniłam, mysle sobie fajnie, brzuszek malutki, spoko wyglądam, ale jak zobaczyzlam twoja fotke no to juz nie lachon ze mnie
ale dzieciaczki bombowe
aenye no co ty z tym ubieraniem??!! moja mloda bez czapki nawet jak wieje, no przeciez to ceiply wiatr!!
i generalnie same body, bez skarpetek....
ale wczoraj przegielam bo spala w body na szerokich ramiaczkach, pod pierzynką of course (o nocy mówię) ale okno bylo otwarte i nad ranem troche zimno... kurcze moze ja zbyt lekko ją ubieram... ale tej nocy spala w pajacyku i spala gorzej...czesciej sie budzila, moze bylo jej cieplo bo my odkryci cali...
nela ja sei dzisiaj wylachoniłam, mysle sobie fajnie, brzuszek malutki, spoko wyglądam, ale jak zobaczyzlam twoja fotke no to juz nie lachon ze mnie
ale dzieciaczki bombowe
aenye no co ty z tym ubieraniem??!! moja mloda bez czapki nawet jak wieje, no przeciez to ceiply wiatr!!
i generalnie same body, bez skarpetek....
ale wczoraj przegielam bo spala w body na szerokich ramiaczkach, pod pierzynką of course (o nocy mówię) ale okno bylo otwarte i nad ranem troche zimno... kurcze moze ja zbyt lekko ją ubieram... ale tej nocy spala w pajacyku i spala gorzej...czesciej sie budzila, moze bylo jej cieplo bo my odkryci cali...
jola.24
Fanka BB :)
Ślczne dzieciaczki...wszystkie jak jeden:-)
Sunshine_Baby
alexandra_73
Czesc kochane,po kiepskiej nocy mala mi wlasnie zasnela .Dalyscie mi do myslenia ze moze czas zaczac mala rozbierac.Jako wczesniaczka lekarze z kliniki polecili mi ja trzymac w cieplarnianych warunkach ,zeby nabierala wagi i nie tracila energii.Tak sie w tym zakrecilam ze balam sie wyjsc z nia pozniej na spacer .Sukieneczke miala na sobie raz od czasu urodzin ,a tyle lezy teraz zmarnowanych( bo wyrosla) ze chyba musze sie o 2ga dziewczynke postarac)))))) albo oddam jak sie ktorejs z was kolejna Niunia urodzi.
No i widze ze Olivierek tez juz w bodziakach tylko wychodzi wiec i na nas czas ,choc pewnie beda krzyki mamy i cioc ( bo teraz u rodziny jestesmy) ze dziecku zimno.dzieki za mile wpisy ,wazne ze dzieciaki nam zdrowo rosnabuzki.
A co do wagi to ciaza ze mnie wyciagnela wszystko ale ciagle mi slabo wiec chyba wolalabym miec wiekszy brzuszek i wiecej sily ,wiec wszystko ma swoje plusy
No i widze ze Olivierek tez juz w bodziakach tylko wychodzi wiec i na nas czas ,choc pewnie beda krzyki mamy i cioc ( bo teraz u rodziny jestesmy) ze dziecku zimno.dzieki za mile wpisy ,wazne ze dzieciaki nam zdrowo rosnabuzki.
A co do wagi to ciaza ze mnie wyciagnela wszystko ale ciagle mi slabo wiec chyba wolalabym miec wiekszy brzuszek i wiecej sily ,wiec wszystko ma swoje plusy
Załączniki
-
DSC05367.jpg43,5 KB · Wyświetleń: 59
-
DSC05399.jpg44,2 KB · Wyświetleń: 76
-
DSC05414.jpg54,2 KB · Wyświetleń: 61
-
DSC05403.jpg32,4 KB · Wyświetleń: 67
-
DSC05400.jpg19,4 KB · Wyświetleń: 54
-