reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

reklama
hehe, sprzed miesiaca? ;-) to wklej cos nowszego! ale coreczke masz sliczna, Nelciu! i sama jaka chudzinka jestes :-) zazdroszcze! a wozek :tak: :tak: :tak: :-D

MamusiuDorusia - mitaginka
ma racje, piekna rodzinka :-) a Karolek jaki duzy!!! szok!

a a propos zdjec z bulwaru ;-) wkleje swoje jutro moze, ale, ale! zauwazylyscie, co za krakersy!? normalnie czulam sie miedzy nimi jak kwadransowy grubas. psycha siada :-D

a wszystkie zdjecia macie cudne, przesliczne! nie pochwalilam wszystkich, ale przeca wiecie, ze ja wszystkie dzieci kocham jak swoje, hehe ;-)

Ostatnia edycja:
Aenye dzieki.A wozek ,no coz ,nie pojedzie mi po kamieniach ,po trawie tez ciezko,nie lubi naszych polskich drog wiec narazie wybieram najrowniejsze wiejskie ulice:) Po NY nie bylo takich problemow ale wkoncu tam tylko rowniutenki Central Park i rownitenienkie alejki i chodniki. Ale i tak go uwielbiam,a mala uwielbia wozek ale tylko jak w nim spi:).

Postanowilam ponadrabiac zalegalosci zdjeciowe,tymbardziej ze nowy aparat kupilam( polecam Canona EOS 550D),ale jeszcze cienkie mi fotki wychodza,zbyt pozno go kupilam.
buzki

p.s dzis kumpela z US uswiadomila mi dlaczego BB nie jezdzi mi po trawie i kamorach itd.Kazala mi raczke zmieniac i w terenie miec duze kola sprzodu ,ale wstyd:)

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze laski, obejrzałam zdjęcia do końca - Wasze dzieciaczki są boskie :-D I takie duże już! śliczności, tylko gratulować :-)

Do góry