reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

no co ty :szok: moj wyprobowalam juz na wszystkich okolicznych trawnikach, bruku w parku i dziurawych chodnikach, ba! nawet po piachu na plazy go ciagnelam i jestem zachwycona, naprawde, bez najmniejszego wysilku pcham! a wlasciwie to on sam jedzie. ja jestem absolutnie zakochana w moim cameleonie i cala moja rodzina tez ;-) siostra juz chce mi go za rok zabrac, ale nie dam chyba tak szybko. ;-)

reklama
No mysmy odbyly dopiero pierwszy spacer 3 tygodnie temu(zalecenie lekarza),wozek na szybko zostal skrecony,bez czytania instrukcji,bede musiala sama ja dokladnie przeczytac.Sam mi jedzie ,ale narazie tylko po prostym:)

Mitaginka! Moja Misia od poczatku byla trzymana w cieplarnianych warunkach(na polecenie lekarzy),teraz bede powoli z tego schodzic.Dotad jej nacienszym ubrankiem w upal bylo body i "calosc" zawinieta w kocyk:)

kurde, ja mam tez problem z tym ubieraniem. siet. niby tak jestem za zimnym chowaniem, ale jakos nie moge sie przemoc, zeby z dzieckiem wyjsc na spacer w body z krotkim rekawkiem. najcienszym strojem - bardzo lekkie, przewiewne body z dlugim i pieluszka okryte nogi. golego cialka, nawet fragmentu - nie mial jeszcze, chociaz bez czapki chodzimy w cieple dni.
chyba dzisiaj bedzie debiut z tym bodziaczkiem i golizna, bo jakis milion stopni na zewnatrz.

a malutka cudna :-)

reklama
kurde, ja mam tez problem z tym ubieraniem. siet. niby tak jestem za zimnym chowaniem, ale jakos nie moge sie przemoc, zeby z dzieckiem wyjsc na spacer w body z krotkim rekawkiem. najcienszym strojem - bardzo lekkie, przewiewne body z dlugim i pieluszka okryte nogi. golego cialka, nawet fragmentu - nie mial jeszcze, chociaz bez czapki chodzimy w cieple dni.
chyba dzisiaj bedzie debiut z tym bodziaczkiem i golizna, bo jakis milion stopni na zewnatrz.

a malutka cudna :-)

jak jest taki upał, to ja ubieram tylko body z krótkim i pielucha na nózki

Do góry