reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Witam...A ja myślę nad czymś takim: Rainbow Ring Play Centre – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores.

Ale mam dziś okropny dzień:wściekła/y:Chodzę wściekła jak osa.Rano musiałam jechac do urzędu,myślałam,że M choc trochę ogarnie mieszkanie a on tylko pozamiatał kuchnię...Teraz poszedł na drugą zmianę a ja już padam...Gdzie tam wieczór jak dzieci pójdą spac...Tylko wtedy mam chwilę odpoczynku.A i tak rano trzeba wstawac,bo szkoła...Wolę jak ma pierwsze zmiany,wtedy jakoś lepiej wszystko ogarniam...Lecę do dzieci...Buźka.No i ta depresyjna pogoda na dodatek.Wrrrr...

reklama
IWS a my mamy najzwyklejszy okrągły mały basen dla dziewczyn i jest bardzo wygodny bo mozna go zabrać na plazę, nad jeziorko, nalać wody i dzieci mogą sie taplać po Twoim okiem. No i nie ma miejsca, żeby łazić w basenie, wiec sie nie przewrócą...
Taki daszkiem moze byc niewygodny ze względu na kiepski dostęp do dzieci i na parówe jaką beda miały pod tym daszkiem... Takie jest moje zdanie:)

dziewczyny nie wiem w jakim watku to umiescic, ale czy ktos ma opinie na temat tej hustawki??
KC10794_l.jpg

dzieki Karola ogolnie slyszalam,ze dzieci zwlaszcza noworodki lubia te co sie bujaja na boki a tych xco w przod i tyl nie... ale nie wiem ile w tym prawdy. pewnie zalezy odd dzieciatka ;)

Witajcie my dzisiaj byliśmy na szczepieniu ale nas pogonili bo chłopaki nie dawno przechodzili ospę i kazali przyjśc za dwa miesiące, no cóz przynajmniej ich zwarzyłam i chłopaki waża równiutko po 10 800 i mają po 14 zębów:-)

Hej dziewczyny!
Ja dzis busy dzien mialam.Bylam dzis kupic autko.Jak wam mowilam maz obiecal kupic nowe jak sie naucze jezdzic wiec juz
mam:-) wczoraj sprzedalalam stare i dzis juz mam nowe.Ale sie ciesze:-)

Poza tym wlasnie sie wsciekam bo Hanka mi cyrki od 3 dni odstawia przed snem:-(

Milena wanienke z Przewijakiem ja mam.Super sprawa, tam w wAnience jest takie wybrzuszenie na ktorym noworodek lezy.Ja na to kladlam jeszcze gabke ta do lezenia i tez nie musisz trzymac maluszka.To co miala jola tez jest fajne,ale jak dla mnie ten przewijak jest bardziej funkcjonalny.Jest na odpowiedniej wysokosci wiec tez plecy nie bola.Teraz uzywam go tylko jako przewijaka, jest fajny podreczny,wiele rzeczy w nim trzymam:-)

Hustawka- ja mam dwie ale zwykle, proste bez bajerow,tylko dwie predkosci bujania.80 euro za dwie zaplacilam.
I powiem ci ze nie zaluje bo nie raz mi uratowaly sytuacje.Ja sie bronilam ale jak bym miala kupic kupilabym je jeszcze raz.Z tym ze uwazam ze takie najprostrze sa najlepsze,bo te wszystkie bajery sa nie potrzebne.

reklama
Gastone dzieki kochana, na ten przewijak juz sie zdecydowalismy ;) mysle,ze to dobra inwestycja :-) a hustawke -jedna mam okazje odkupic od znajomej, na nowa raczej bym sie nie zdecydowala :-D £160 kosztuje... ale i tak chcialam przed tym wiedziec czy sie oplaca miec takie cos ;)

Do góry