reklama
Milenka28
Fanka BB :)
anulka STO LAT !!!!!!:-)
JOLU, nie stresuj sie mową - przyjdzie czas a bedziesz załować tego czasu, kiedy siedziały cicho
My jeszcze uzywamy pampery ale w żłobku. W domu GiW same się obsługują na kibelku
AGA to mamy dzieci prawie z tym samym wieku Siedzisz z nimi w domu??
ANULKA ja tez dołączam do życzeń! Wszystkiego naj naj naj.... ;D
My jeszcze uzywamy pampery ale w żłobku. W domu GiW same się obsługują na kibelku
AGA to mamy dzieci prawie z tym samym wieku Siedzisz z nimi w domu??
ANULKA ja tez dołączam do życzeń! Wszystkiego naj naj naj.... ;D
Witam nową członkinie rodziny bliźniaczej.:-)
Anulka wszystkiego naj naj naj. :-)
Kurde i znowu pogoda do d.......
A moje chłopaki marudne że hej. tzn wczoraj tak było, zobaczymy jak dzisiaj. Strasznie się kłócą o przedmioty, już nie wiem jak ich godzić (albo daję temu co pierwszy wziął dany przedmiot a drugiego zajmuje czymś innym albo jak to nie zdaje rezultatu to zabieram i chowam. A wy jak postępujecie?
NO i lubia bardzo wyglądac przez okno samemu nietety niebezpiecznie bo mogą spaść (zaczęli wchodzić z łóżka na parapet ) jak zabieram ich z tamtąt to ryk, płacz, darcie - masakra).
Kupiliśmy ostatnio sobie działkę na ogórdkach działkowych. Mam nadzieję że tam (bo mieszkam w bloku) trochę bardziej będę mogła ogarnąć ich, bo w domu wszystko, wszędzie niebezpieczne. AAAAaCCCCHHHHh.
Anulka wszystkiego naj naj naj. :-)
Kurde i znowu pogoda do d.......
A moje chłopaki marudne że hej. tzn wczoraj tak było, zobaczymy jak dzisiaj. Strasznie się kłócą o przedmioty, już nie wiem jak ich godzić (albo daję temu co pierwszy wziął dany przedmiot a drugiego zajmuje czymś innym albo jak to nie zdaje rezultatu to zabieram i chowam. A wy jak postępujecie?
NO i lubia bardzo wyglądac przez okno samemu nietety niebezpiecznie bo mogą spaść (zaczęli wchodzić z łóżka na parapet ) jak zabieram ich z tamtąt to ryk, płacz, darcie - masakra).
Kupiliśmy ostatnio sobie działkę na ogórdkach działkowych. Mam nadzieję że tam (bo mieszkam w bloku) trochę bardziej będę mogła ogarnąć ich, bo w domu wszystko, wszędzie niebezpieczne. AAAAaCCCCHHHHh.
madzia842
Ja również witam ciepło w naszym bliźniaczym gronie. Fajnie, że mamy na forum mamusie starszych dzieci bo w razie wątpliwości posłużą radą i doświadczeniem.
Spóźnione ale szczere życzenia dla Anulki
Ja znowu nieprzytomna, te zęby mnie wykończą. Szymkowi idzie naraz 6 a jest mnie nerwowy i oryczony od Adriana, któremu idą 2. Ten mój Adrian to jakiś diabeł wcielony, wczoraj przez pół rodziny ryczał, że chyba go cała ulica słyszała. Nie wiem czemu, bo się obudził i zaczął arie. Już po mału sił i cierpliwości mi brakuje. Jak byli mniejsi to wszyscy mówili "po roku się unormuje" teraz "wytrzymaj do 2 lat i będzie dobrze" a ja od 9 miesięcy nie przespałam w ciągu nawet 4 godzin, bo co chwile jak nie jeden to drugi wyje. Dobra ponarzekałam sobie, od razu mi lepiej. Dobrze, że jest to forum bo przynajmniej można sobie ulżyć. Dzięki za wysłuchanie :-)
Spóźnione ale szczere życzenia dla Anulki
Ja znowu nieprzytomna, te zęby mnie wykończą. Szymkowi idzie naraz 6 a jest mnie nerwowy i oryczony od Adriana, któremu idą 2. Ten mój Adrian to jakiś diabeł wcielony, wczoraj przez pół rodziny ryczał, że chyba go cała ulica słyszała. Nie wiem czemu, bo się obudził i zaczął arie. Już po mału sił i cierpliwości mi brakuje. Jak byli mniejsi to wszyscy mówili "po roku się unormuje" teraz "wytrzymaj do 2 lat i będzie dobrze" a ja od 9 miesięcy nie przespałam w ciągu nawet 4 godzin, bo co chwile jak nie jeden to drugi wyje. Dobra ponarzekałam sobie, od razu mi lepiej. Dobrze, że jest to forum bo przynajmniej można sobie ulżyć. Dzięki za wysłuchanie :-)
aga71
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie mamy przy porannej kawie ;-)
madziara842 podajesz jakieś leki?
ja podawałam nurofen 2.5ml efekt był szybki,nie ma sensu męczyć dzieciaczków
zrobią ci się nerwowe.
madziara842 podajesz jakieś leki?
ja podawałam nurofen 2.5ml efekt był szybki,nie ma sensu męczyć dzieciaczków
zrobią ci się nerwowe.
madzia842
próbowałąm nurofen i w syropie i w czopku, Nawet ostatnio pediatra zapisała mi Hydroksyzyne w syropie na uspokojenie bo on już taki nerwowy jest ale też nie zauważyłam różnicy. Co noc to samo śpi ładnie ze 3 godziny od położenia a koło północy zaczyna się jazda. Ryk, kręcenie, co chwile pić chce aż koło 3 biore go do łóżka w salonie żeby nie obudził pozostałych i dalej walcze z nim do 6( bo wstaje do pracy) potem przejmuje go tatuś. Z Szymkiem jest inaczej, jak mu coś jest to zdarza mu się spać gorzej ale nie ma tragedii ale ten mój drugi syn to jest łobuz.
aga71
Zaciekawiona BB
mam pytanie dlaczego mój post nie został zamieszczony?
reklama
madzia842
nie wiem a może ci się skasowal? Jeśli miałas w nim jakies rady dla mnie to proszę napisz go jeszcze raz ;-)