reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Ania a jak byś teraz nawała córeczki?:-)

Iwona widziałam na fb że torta majstrujesz, ale jestem ciekawa jak ci wyjdzie.

Gosia nosz kurcze o co chodzi z tą gorączką u Maksa?? A może to jakiś stres?

reklama
Ach Kasia nie wiem.Dzis juz znow temp brak..

Moje dziewczyny maja teraz faze brojenia.Rece mi juz opadaja:-(
Wszedzie sa:-( Wszystko w ich rekach.A jak nabroja to brawo bija.
Nie wspomne o nasladowaniu ciaglym starszego brata.Czasem zabawy sa niebezpieczne (skakanie na glowke z kanapy na salko bagi) Hania raz nie trafila..Jestem wymeczona ostatnio, nawet szydelkowanie idzie mi srednio:cool:

Gosia najgorsze jest to że to łobuzowanie będzie się wzmagało. Mam wrażenie że gdybym miała jedno dziecko to byłoby ono grzeczniejsze niż te dwa moje diabły. Poza tym zrobią coś źle i niby wiedzą że źle zrobiły bo mówią sobie "nu nu" ale za chwilę znów broją. Nie słuchają się mnie. Jak krzycze to śmieją się ze mnie co jeszcze gorzej mnie wkurza:eek:

Jestem ostatnio jakaś bez siły, wypiłam dziś ze 3 magnezy ale nic to na mnie nie działa - chyba już chcę wiosnę:confused2:

Ja jestem tego swiadoma..A mnie sie wydawalo ze Max to lobuz:-D
Ale te dwie to poprostu kumulacja.
Najgorsze ze one robia rzeczy ktore mnie o zawal przyprawiaja.
Zoska kilka dni temu wlazla na komode z przewijakiem a ona jest wysoka!
Boziu jak by spadla to ... Ach!!
Komoda wyniesiona juz z pokoju bo wiem ze to sie bedzie powtarzac.
Teraz obydwie dobieraja sie do mojej lampy.Lampa jest ikeowska ale nigdzie nie dostane takiego abazuru.On jest taki ogromny.A one coagna za nia ciagle i w koncu cos z nia zrobia.

Najserdeczniejsze życzenia dla:
M A I, J U L C I, Z U Z I, K A C P E R K A
z okazji 2 urodzinek!!! Dużo zdrówka, radości, miłości, wielu wspaniałych zabaw, mnóstwa zabawek i zawsze uśmiechniętej mamy!!! Całujemy całą czwóreczkę ze wszystkich sił!
Witamy w gronie DWULATKÓW!:-)

Zobacz załącznik 430833 happy birthday.GIF

P.S. DLA WAS MAMUSIE - MONIKA I IWONA - OCZYWIŚCIE RÓWNIEŻ BUZIAKI BO TO I WASZE ŚWIĘTO!!! UDANYCH IMPREZ URODZINKOWYCH!
Czekamy na relacje;)

Ostatnia edycja:
Kasia nie wiem jak bym nie teraz nazwala ale Majka napewno mialaby inne imie:-Dw sumie Julek tez pelno,ale wogole zauwazylam ostatnio tez ze Lenek zatrzesienie! co sie rodzi znajomym ostatnio dziewczynka to Lenka!
Ja ostatnio tez czuje sie jakas bez sil..wczoraj mialam nawet wolny dzien, mama byla z dziewczynkami, caly spedzilam z przyjaciolka na miescie a dzisiaj znowu energia ze mnie zeszla. To chyba jakas zimowa depresja. Tez juz czekam do wiosny!

Gosia kurcze to naprawde niepokojace z ta temperatura u Maxia..
A co do rozrabiania to rozumiem Cie doskonale, jak moje zaczynaly bylam rownie przerazona! ale teraz chyba troche madrzeja juz albo sie poprostu przyzwyczailam:-D

STO LAT DLA 2 LATKOW!!!!!!

Dzis moje dzieci przerazajaco byly grzeczne:-) Nawet zostawilam je z tatusiem i pojechalam na zakupki.
Wieczorkiem male zamieszanie, Hanka gapcio moj maly czesto sie przewraca, i jak biegla z pokoju do lazienki upadla jak zaba na podloge i zaryla buzia.Krew z nosa az poszla.A ze ona histeryczka, to nie mozna jej bylo uspokoic:-( No ale w koncu zasnela:-)

Wazylam te moje gwiazdy i ostatnio Zosia wazyla 10,3 a Hania 10.8
A po miesiacu Zosia 10,4 a Hanka 11.4 Kilogram ciezsza jest:-) Zawsze byla u nich roznica 400 gram, od urodzenia do dzis:-D Hanka ostatnio duzo je.
A Zosia zaczyna jak Max.Tu dziubnie, tam dziubnie i koniec. Taka drobniutka sie zaczyna robic a Hanka kawal kobity :-D

Witamy się już jako dwulatki:-DWszystkim Ciociom dziękujemy za wspaniałe życzenia
:-)Przyjęcie mieliśmy bardziej słodkie:tak:Ledwo się z tortem wyrobiłam na 14stą:tak:Maluchy chyba czuły,ze się coś szykuje,bo wogóle nie chciały spac...Padły dopiero ok.21.W prezencie dostały pieniążki,piżamki,książeczki,grający wóz strażacki(Zuza bardziej zainteresowana),matę edukacyjną grającą.Zuza od razu dała taneczny popis.Śmiechu mnóstwo:-)Kacper szalał z kuzynami.O dziwo...to był jeden z nielicznych dni,kiedy dawały sobie buziaki i tuliły się nawzajem:-)Mamusia oczywiście to uwieczniła;-)A oto moi solenizanci:buzi.jpgdzieci.jpgtort.jpg

przepraszam że dopiero dziś, ale miałam egzaminy i byłam odizolowana od kompa...chyba wybaczycie no nie?? :)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH SŁODKICH DWULATKÓW JULCI, MAJECZKI, ZUZI I KACPERKA

ROŚNIJCIE ZDROWO I BĄDŹCIE ZAWSZE GRZECZNE DLA SIEBIE I RODZICÓW:-D

pooh-birthday.jpg

reklama
Monia to fajnie ze impreza udana:) dzieciaczki czuly widocznie ze to wyjatkowy dzien, ze tak sobie uczucia okazywaly:)

Gosia
u nas tez krew sie lała czesto ale ostatnio jakby sie uspokoilo, ale lepiej nie mowic na glos:)

Kasia i jak egzaminy? w sumie po co ja sie pytam, pewnie zdalas spiewajaco:-)

Do góry