onna kojec jest mi potrzebny tylko do tego żeby wsadzić tam chłopaków gdybym musiała np na chwilę wyjść z pokoju, a tak do zabawy to mają ( przynajmniej na razie) miejsce nieograniczone. Szukam właśnie takiego kojca 110x110 lub większego, tylko zastanawia mnie ich maksymalne obciążenie. Przeważnie to 15kg a chłopcy razem już tyle mają. Czy może są też kojce z większym obciążeniem?
reklama
madzia842
Fanka BB :)
Gastone to ja pierwsza składam twoim dzieciaczkom wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i uśmiechu na pyszczkach.
anna1979 ja mam do dziś taki kojec 110x110, nie słyszałam zeby był odpowiedni dla takiej wagi. Moi do tej pory do niego wchodzą i nic się nie dzieje a mają razem więcej niż 15 kg bo ok 20 kg
anna1979 ja mam do dziś taki kojec 110x110, nie słyszałam zeby był odpowiedni dla takiej wagi. Moi do tej pory do niego wchodzą i nic się nie dzieje a mają razem więcej niż 15 kg bo ok 20 kg
Ostatnia edycja:
madzia842
teraz ci nie powiem bo jestem w pracy, wieczorem postaram się napisać. Wygląda troche jak taki ale firma inna kolor oczywiście Łóżeczko turystyczne, kojec składany KinderKraft (1731515401) - Aukcje internetowe Allegro
no ba, moje wchodza razem do łózeczka turystycznego i nic się nie dzieje. NA razie nie wsciekają się intensywnie jakoś typu skkakanie itp, ale jak dojda do takich wariacji to już pewnie do kojca nie dadzą się zagonić
anna, ja miałam kojec z allegro, chyba jest jeden tkaki 110x110, mój nie mial otwieranego boku.
gastone!!! tzn Haniu i Zosiu!!!!! Życze Wam mżeby te słodkie uśmiechy zawsze były na Waszych buziach, a te lobuzerskie nie przyprawiały rodziców o palpitacje serca)) buziaki
my się zbieramy na wycieczke. JEdziemy w okolice Zamościa odwiedzić znajomych i pewnie wrocimy jutro-pojutrze pogoda zapowiada sie ładna więc poszalejemy...
anna, ja miałam kojec z allegro, chyba jest jeden tkaki 110x110, mój nie mial otwieranego boku.
gastone!!! tzn Haniu i Zosiu!!!!! Życze Wam mżeby te słodkie uśmiechy zawsze były na Waszych buziach, a te lobuzerskie nie przyprawiały rodziców o palpitacje serca)) buziaki
my się zbieramy na wycieczke. JEdziemy w okolice Zamościa odwiedzić znajomych i pewnie wrocimy jutro-pojutrze pogoda zapowiada sie ładna więc poszalejemy...
madzia842
znalazłam mam dokładnie taki KOJEC ŁÓŻECZKO 110 x 110 + MOSKITIERA NOWOŚĆ (1736584196) - Aukcje internetowe Allegro tylko niebieski inny wzorek, pewnie starszy model. Ja jestem zadowolona
yenefer
Wszystkiego najlepszego z okazji PIERWSZYCH urodzin dla Hani i Zosi
Również dla ich braciszka Maxa - dużo zdrówka i uśmiechu
Co do kojca to ja mam identyczny jak Magda i moje dziewczyny (ważą po 11kg) bez problemu w nim skaczą Mam go odkąd skończyły pół roku i spać to w nim nigdy nie spały ale do zabawy sprawdził się bardzo dobrze.
onna miłej zabawy, korzystaj z pogody bo podobno idą deszcze
Również dla ich braciszka Maxa - dużo zdrówka i uśmiechu
Co do kojca to ja mam identyczny jak Magda i moje dziewczyny (ważą po 11kg) bez problemu w nim skaczą Mam go odkąd skończyły pół roku i spać to w nim nigdy nie spały ale do zabawy sprawdził się bardzo dobrze.
onna miłej zabawy, korzystaj z pogody bo podobno idą deszcze
iws
Gastone - również życze radości, uśmiechów, worka prezentów i samych szczęśliwych chwil!
A mówąc o kojcu to u nas nie sprawdził sie wcale. Mieliśmy taki starszy - dostaliśmy w spadku - jakiś firmowy ale nie pamętam. Miał twardą, sztywną podłogę. Taki skłądany na pół i z kółkami w rogach do odciągania się dziecka. W zeszłe lato jak dziewczyny były małe to na dworzu go stawiałam i małe sie bawiły. ALe właziły na siebie (spały może ze dwa razy), jak juz stały to jak wsadzałam to był wrzask i jeszcze jak odeszłam na moment to waliły w siatkę i sie darły. I to był koniec przygody z kojcem!
My mieliśmy coś podobnego do tego - tyle że w rogach były te uchwyty do nauk wstawania.
Największy Kojec Primi Sogni - Fragolone (1741819072) - Aukcje internetowe Allegro
A mówąc o kojcu to u nas nie sprawdził sie wcale. Mieliśmy taki starszy - dostaliśmy w spadku - jakiś firmowy ale nie pamętam. Miał twardą, sztywną podłogę. Taki skłądany na pół i z kółkami w rogach do odciągania się dziecka. W zeszłe lato jak dziewczyny były małe to na dworzu go stawiałam i małe sie bawiły. ALe właziły na siebie (spały może ze dwa razy), jak juz stały to jak wsadzałam to był wrzask i jeszcze jak odeszłam na moment to waliły w siatkę i sie darły. I to był koniec przygody z kojcem!
My mieliśmy coś podobnego do tego - tyle że w rogach były te uchwyty do nauk wstawania.
Największy Kojec Primi Sogni - Fragolone (1741819072) - Aukcje internetowe Allegro
yenefer
Iwona bo to jest jak ze wszystkim - każde dziecko jest inne. Ile to rzeczy ja kupiłam i myślałam że będzie super a potem okazywały się bezużyteczne, bo niunie odmawiały współpracy
Spędziłam wczoraj miłe popołudnie i wieczór. Poszalałam na zakupach i choć to już końcówka wyprzedaży to jeszcze udało mi się coś wyszperać. Tak więc jestem zabezpieczona wakacyjnie Mąż spisał się na medal. Jak wróciłam to dziewczynki siedziały już w piżamkach, nakarmione i gotowe do spania. Fajnie było zatęsknić za nimi.
Spędziłam wczoraj miłe popołudnie i wieczór. Poszalałam na zakupach i choć to już końcówka wyprzedaży to jeszcze udało mi się coś wyszperać. Tak więc jestem zabezpieczona wakacyjnie Mąż spisał się na medal. Jak wróciłam to dziewczynki siedziały już w piżamkach, nakarmione i gotowe do spania. Fajnie było zatęsknić za nimi.
reklama
iws
Kasiu - dlatego cieszyłam się, że nie kupiliśmy nowego bo byłyby to wyrzucone pieniądze. Małe od samego początku wolały zwiedzać cały dom i nigdy w sumie nie musiałam jakoś specjalnie ograniczać im przestrzeni bramkami. Może dlatego że jak poznały wszystko to nie wariowały jak "spuszczone ze smyczy". Za to łózeczka turystyczne, które kupilśmy bardzo się sprawdzają, wytrzymują wariacje, skakanie (nawet dwie w jednym). Szkoda że zabierając je zajmują tyle miejsca
Pochwal sie co kupiłaś. Ja zamierzam z rana pojechac do sklepu - musze kupić prezentdla 2-latka. Chciałam jakieś fajne ubrania bo zabawek ma ogrom. Czy w Złotych Tarasach jest 5-10-15? Musze sprawdzić.
Pochwal sie co kupiłaś. Ja zamierzam z rana pojechac do sklepu - musze kupić prezentdla 2-latka. Chciałam jakieś fajne ubrania bo zabawek ma ogrom. Czy w Złotych Tarasach jest 5-10-15? Musze sprawdzić.