Witajcie podwójne mamusie :-)
tak ten czas przy dzieciach leci, że nie ma kiedy wejść na forum, a jak przychodzi wieczór i dziewczynki śpią to poprostu mi się palcem ruszyć nie chce...
Dzisiaj pierwszy raz byliśmy na półgodzinnym spacerku! Oczywiście cały spacer przespany, a po spacerku karmienie i spanko!
Dziewczyny, możecie napisać jakich laktatorów używacie? jeśli używacie
Moim królewnom chyba mało mojego pokarmu i coraz więcej musze je dokarmiać sztucznym mlekiem! i przez to się troche towarzystwo rozleniwiło i tak się zastanawiam czy nie odciągać pokarmu i podawać im moje mleko w butelkach... a przy okazji będę wiedzieć ile tego się produkuje!:-)
A jak u Was z ulewaniem? Ja już nie mam do tego siły... odbijamy i mimo to się ulewa... czasem 2-3 razy dziennie muszę je przebierać bo są całe mokre... macie na to dziadostwo jakąś radę?
My podajemy Bebiko HA1 i narazie to fajnie tolerują! A to że smierdzi i jest niedobre to masz racje!
Moje śpią bardzo ładnie.. czasem muszę je na siłe wybudzać do jedzenia... a w nocy wstajemy co 3-4 godziny na kamienie!
Jak ja marzę, żeby moje przespały tyle czasu w nocy bez pobudki...:-)
Ja brałam Fenoterol do ostatniej chwili przed cc, więc nawet nie wiem co by się działo po odstawieniu, ale po moim twardnieniu przypuszczam, że szybko zaczęłoby się coś dziać!