Iws biedna Julcia..i mamusia
kurcze ciekawe co to jest? Myslalam ze zabki moze..u mnie Majka tylko raz wymiotowala przy ostatnim wirusie, a tak to nie mielismy w sumie do czynienia z wymiotami. Moze to jakis wirus:/ obserwuj tez kupki bo czesto po wymiotach biegunka sie pojawia. Moze idz do tego lekarza..sama nie wiem. A z tymi objawami po szczepionkach to juz wogole nie slyszalam za wiele na ten temat, ale czytam na forach jakichs ze sie zdarzaja wymioty po szczepieniach..takze moze przejdzie jej. Jak wymiotowala to pic jej dawaj duzo bo jak beda sie powtarzac moze sie odwodnic.
Moja Julka tez jakas taka markotna, moze to pogoda tez bo deszcze leje drugi dzien u nas
Yen ja w sumie sama siebie podziwiam z ta silownia, ale kurcze dukan nie wyszedl..no i chce chociaz z 5kg do lata zrzucic bo jakos mi ciezko
no i mam okazje sie wyrwac na godzinke chociaz.Moj M tez zapracowany i wieczorem jak wraca to nawet nie mialabym sily juz cwiczyc, korzystam jak jest mama w poludnie, popoludniu. Tak sobie mysle ze naprawde Wam musi byc ciezko mamusie ktore sa ciagle same z dziecmi. Moja mama jest blisko i cale zycie byla taka ze ona sie nie liczyla tylko rodzina, teraz tez plecy ja bola, ledwo chodzi ale do nas przyleciala wczoraj, wygonilam ja do domu wczesniej bo widze ze sie meczy ale nosi male..bo chca! Bez mamy to ja czuje ze byloby ciezko ze mna!
Gastone dziewczyny sa przeslodkie..a te siedzonka naprawde super. U nas pewnie tego nie ma bo nigdy nie widzialam, Polska sto lat za murzynami
Podziwiam Cie kochana ze sama wszystko przygotowujesz i dajesz rade pomimo pewnie wielkiego zmeczenia! Ale juz w poniedzialek odsapniesz