Majka 1978
Fanka BB :)
moje jak miały tyle to jadły 90 co 3 godz czsami 120
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie
moja sielna chyba dobiega końca dzieciaki w nocy dały popalić, jedzą jak szalone, na zmianę marudziły jak Mateusz zasnął to Dominika zaczynała koncert w dzień tez zasnęły może z godzine, także miałyście rację, prężą się dziwnie marudząc, po ile wasze maluchy zjadały butli?moje dziś kończą 3 tyg. nie wiem ile im dawać tak się rozkręciły,że mam wrażenie,że nie mają opamiętania, może pamiętacie początki?
u nas cały dzień sypie śnieg, a wózka jak nima tak nima.
Zaczynam mieć kryzys przedtem żyłam na adreanlinie, a teraz dochodzi zmęczenie, zaczynam zazdrościć męzowi,że idzie na 8 godz. do pracy a ja dalej bujam się z maluchami, moze wstyd przyznać, ale czasami zaczynam mieć dość
pozdrawiam idę bo już marudzi mały
pozdrawiam