reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Yen kochana dzięki za przepis :) Najdalej w sobotę robię
Ja właśnie spijam pyszne japońskie wino śliwkowe a na sushi to mam taką ochotę że masakra :)

Jezus dziewczyny jak te moje dzieci się wydzierają na ćwiczeniach. Ledwo ledwo potem jedzą bo są tak wyczerpane że padają. Na szczęście nie ja je robię tylko mąż ale i tak te wrzaski są nie do wytrzymania.

reklama
Ale mi smaka narobilyscie..NApilabym sie jakiegos likieru..A w barku tylko wino..buuu
A o takim dniu w samotnosci z moim J tez mi sie marzy..Zwlaszcza wieczorze..A tu celibat juz taaak dlugo bo jak nie ja to on chory a w miedzy czasie @ ....
No a co do staruszek to moze ktoras z rocznika 77 ??

Witajcie:)
Powiedzcie mi Kochane jakie mleko stosowałyście początkowo? Co polecacie???? Bo my jestesmy na etapie wyboru i potrzebujemy pomocy:) Dzisiaj musimy cos kupic a w aptece na dzien dobry wcisnęli nam Bebilon Pepti 1 z tym ze jego cena to 22 zł i idzie w ciągu kilku dni. Jest on dostępny na receptę ale nie mamy jeszcze peseli dzieci i nikt nam jej nie wystawi. Wtedy kosztowałoby 11 zł.

A masz dodatkowa porcje??:-p:-p:-p
Mozemy wymiane zrobic..ja wlasnie wystawilam babke pomaranczowa z piekarnika...:-)
Nooo najwazniejsze zebyscie sie odprezyli. Fajnie ze macie taka okazje:tak::tak:
Ja to bym duzo dala zeby mi ktos wzial te moje bable na noc...rano wstac o 10...:tak:
no i na pewno spozytkowalabym ten czas ...;-);-):-D:-D:-D

iws ale wam fajnieee, wykorzystajcie nockę po maksie (to znaczy mam na myśli wyśpijcie się;-))

Jola-No jak na babkę mam się wymienić to może dodatkowe by się zalazły :) Spożytkować-skonsumować :)
Yen-Wykorzystamy po maksie ... napewno się wyśpimy ... ;-)Ja o spaniu bnajmnejnie myślę, choć by się przydało. Nie wiem o czym myśli mój małżonek...
A ile mnie kosztowało, żeby odwazyć się na oddanie dziewczyn na noc do mojej mamy.No, ale wychowała już bliźniaki to będzie umiała sobie poradzić tym razem z wnusiami :)

Kasiu- jestem 81 rocznik. Wiec chyba taka stara nie jestem..:sorry::sorry::sorry:

Coś widzę, że magiczny ten rocznik 81 dla bliźniakowych mam na tym forum :) Witam w klubie!!!

iws.. Tylko uważajcie na bliźniaki ;))))

Myślę o tym nieustannie :)

iws rozumiem twoje rozterki, bo ja również mogę oddać dzieci na kilka godzin ale na noc musza być z nami. W lecie będziemy robić mały remont i dziewczynki będą musiały nocować u babci - już nastawiam się psychicznie na rozłąkę:zawstydzona/y:
Ale twoja mama na pewno da radę, zresztą z moją mamą to pewnie bym szybciej zostawiła, ale ja będę musiała zostawić z teściową.

Ja nie rocznik 77 ale blisko 76.

Mojemu Michałkowi wkońcu wyszedł 4 ząbek. Trochę lepiej spaał tej nocki.
Dziewczyny czym smarowałyście jajuszka jak wyszły krostki. Ja do tej pory nie miałam problemu ale od 3 dni Kamilkowi się pojawiły smaruję sudokremem. Co się troche po nocce poprawi to w ciągu dnia pogarsza.

profilepic73324_1.gif
ticker.php

Paulinka
ticker.php

iws rozumiem twoje rozterki, bo ja również mogę oddać dzieci na kilka godzin ale na noc musza być z nami. W lecie będziemy robić mały remont i dziewczynki będą musiały nocować u babci - już nastawiam się psychicznie na rozłąkę:zawstydzona/y:
Ale twoja mama na pewno da radę, zresztą z moją mamą to pewnie bym szybciej zostawiła, ale ja będę musiała zostawić z teściową.

Mam rozterki, ale nie działo się u nas za dobrze - tj. między małżonkami i może czas podjąć decyzję o zostawieniu u dziadków żeby się nie zagubić gdzieś po drodze i może podbudować trochę nasze relacje. :)

reklama
Luckaa - będa spać u moich rodziców, w łóżeczkach turystycznych - o to pytasz? :)

Do góry