yenefer
Fanka BB :)
yenefer nie wywale tego tylko jej oddac i spytam co oni sprzedaja dzieciom?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a no tak, myślałam ze rachunku nie masz skoro dostałaś ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
yenefer nie wywale tego tylko jej oddac i spytam co oni sprzedaja dzieciom?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Justella wspolczuje Ci moi maja lepsze i gorsze dni najgorzej jak sa spiacy wtedy marudza i musze pokolysac albo w lozeczku albo w wozku albo chwile na rekach. generalnie czas spedzaja jak nie spia w fotelikach troche na macie lub patrza na karuzele, ale nic bedziej im sie nie podoba jak moje gadanie do nich a szczegolnie jak opowiedam im wierszyk "stoi na stacji lokomotywa" oczywioscie udajac pociag (przyspieszam i zwalniam jak mowie) maciek tak pieje i tak gada no cos pieknego toemek tylko sie usmiecha ale tez zadowolony i wogole duzo do nich gadam spiewam i durnia strugam i jest juz lepiej niz bylo bo duzo ich interesuje.
Justella a moze za duzo zmieniasz tego mleka. dziecko po miesiacu dopiero zaczyna sie do mleka przyzwyczajac wiec jak tak czesto zmieniasz to te brzuszki moze przez to bola. Moi w nocy spia od kapieli okolo20 godziny do 24 a potem okolo 4-5 i potem o 7 pobudka na przywitanie tatusia i pozegnanie bo do pracy wychodzi i potem troszke kimaja a poetem grasuja. w dzien maja drzemki od 40min do 2h czasem. wieczorem od 17 staramy sie z nimi bawic i zmeczyc ich zeby zasneli i spali po kapieli.
2ania chyba przeterminowany ten sloiczek :/
a my dzis na szczepieniu bylismy. o losie ale sie darli!!! Tomek to zaczal zanim jeszcze uklucie bylo. A pielegniara taka mameja ze w trakcie jak dzieciak wyl to zamiast dokonczyc ten 3 zastrzyk zrobic to przez telefon gadala. Teraz bidulki moje spia.
Tomek wazy 6kg a Maciulek 6,6 kg. A! i pani doktor powiedziala ze mam dawac juz zupkii dobrze ze kleik jedza. mam juz rozszerzac diete
![]()
Ja jeszcze muszę się pochwalić że moje dziewczyny zrobiły już pierwsze siusiu do nocnika)))
Nie no proszę... nie załamuj mnie.....![]()
Ja marze o przynajmniej 3 nocach pod rzad przespanych, bo zdarzaly sie pojedyncze ale wtedy zazwyczaj bylam chora i moj sie mlodymi xzajmowal ale to nie to samo jak przed porodem i ciaza w ogole.
to wcale ci nie napiszę że oprócz siusiu była też k...a))))))