No szaleje, normalnie Magda Gessler ze mnie
. Zaraz mi przejdzie bo gary to nie jest moja mocna strona ale od kiedy sa dzieci to cos tam trzeba im dac jeść:-)
Gieniek pisała ze Gabryś lubi towarzysto siostry i rodziców, nie separuje się więc moze naprawdę te opóźnienia się naprostują z małą pomocą specjalistów - OBY!
Moje dzieci dziś chyba pierwszy raz poszły za drzwi żłobka bez płaczu:-) bo "ciocia" (ulubiona Olka) wyszła ze mna pogadać, a potem zniknęła za drzwiami sali a Oluś pokazuje mi na drzwi i mówi ciocia - normalnie zazdrość mnie wzięła
i poszedł sam, a Kuba sie troche wycofal i czaił ale jak widział, że brachol poszedł to on tez i nawet jak juz drzwi zamknęli to było cicho
Nooo tak to ja rozumiem ich zostawiać, chociaz serce matki i uszy całe;-)

Gieniek pisała ze Gabryś lubi towarzysto siostry i rodziców, nie separuje się więc moze naprawdę te opóźnienia się naprostują z małą pomocą specjalistów - OBY!
Moje dzieci dziś chyba pierwszy raz poszły za drzwi żłobka bez płaczu:-) bo "ciocia" (ulubiona Olka) wyszła ze mna pogadać, a potem zniknęła za drzwiami sali a Oluś pokazuje mi na drzwi i mówi ciocia - normalnie zazdrość mnie wzięła

Nooo tak to ja rozumiem ich zostawiać, chociaz serce matki i uszy całe;-)