reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

A najlepsze ostatnio zrobiła Maja. Ubrała buty, wzieła torebkę, schowała swój telefon i mówi "Idę do pracy". Wsiadła na swoj jeździk i mówi: "jedż, kur...wa"!

padłam ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D

czemu moi tam mało mówią, byłoby lżej jakby mogli się normalnie dogadać a tak to się denerwują, że ja nie rozumiem niekiedy. Za tydzień idziemy na kontrole do neurologopedy. Zobaczymy co powie. Strasznie chciałabym żeby mówili chociaż zdania proste a oni tylko pojedyncze wyrazy i to te co chcą powtórzyć:-(

Ania różni ludzie różnie przechodzą diete. Ja w ogóle jestem przeciwniczką zeby samemu eksperymentować w średnim i starszym wieku, bo wtedy rzadko kto jest zdrowy. Młoda osoba może troche popróbować. Ja dużo nie mam do zrzucenia więc trzymam się zasad. Wczoraj upiekłam babkę i fajna wyszła, dziś jadłam na śniadanie z kawką. Jak schudne to zamierzam odżywiac się zdrowiej i przede wszystkim nie jeść tyle czekolady (Boże dopomóż)

reklama
Ale naskrobałyśmy! 1000 strona sie pojawila!:-)

Nie no Gosia o 11 w pizamie, Ty to masz zycie kochana:-D

Madzia spokojnie jeszcze chlopcy Cie zagadaja, baby to wiesz, nie moga sie bez gadania powstrzymac wiec szybko chca ale widze ze chlopcy to zawsze pozniej troszke takze spokojnie:)
Eksperymentuj kochana tym bardziej, ze juz duzo Ci nie zostalo do zrzucenia, napewno jak ktos jest otyly to musi dlugo stosowac ta diete zeby byly rezultaty a u Ciebie tak szybko leci ze chwila moment, wiec pewnie nie zaszkodzi. Tylko wody duzo pamietaj:)ja to juz stosowalam chyba wszystkie diety swiata:) ale wiem ze wlasnie bez czekolady i ciasteczek najszybciej sie chudnie takze nic tylko sie modlic zeby nie kusiło:-D

Madzia nie stresuj się, chłopcy tak mają, mój Darek też nie mówi prawie nic, nie robi an nocnik, a ja tam zlewam, dziś rano pusciłam go bez pampa chwile przed wyjsciem do niani, wziełąm krzesełko i na duzy zachecałam żeby zrobił siku, stwierdził ze nie chce, za chwile go szukam, a ten siedzi pod stołek zasikany, chyba sie wystraszył :szok: Ci faceci...A słowa to Ada (aga) nadal tit, hauhau, mniumni (jedzenie) itp, zmysla, nie potrafi sczzególnie skojarzyć, a Agata niewyraznie, ale też takie teksty ma jak stara, czasami sie zastanwiam ile w tej małej głowie pomieści się rozumu, i skad ona takie rzezcy wie, ma dobra pamiec i dobrze kojarzy.

Taaadam:-)))

Anulka ano drugie autko w naprawie i moj J jezdzi moim w zwiazku z tym J przejal na moment odbieranie Maxa ze szkoly, wiec nie musze sie nigdzie spieszyc:-D A przyznan ze baaaaardzo lubie czasem tak posiedziec leniwie i koniecznie w pizamie! Bo to zadne lenistwo jak trzeba sie ubrac:-D

Apropo diety.Ja moge nie jesc ciadt, ciasteczek itp ale czekolada...
Tez mi ciezko:-((((

to zakładamy klub nałogowych czekoholików...kto wstępuje? :-D
Właśnie z Lidla wróciłam i upolowałam piżamki, nie są jakieś mega ale za 14,99 na lato mogą być. Podobały mi się te błękitne dla dziewczynek ale nikt nie chciał u mnie zamówienia złożyć beeee:-( i nie mogłam kupić

Madzia JAAAA:D a ja nie bylam w lidlu jeszcze, zanim sie wybiore to pewnie nie bedzie nic..ale skoro nie sa jakies super to moze nie ma sie co spieszyc;)
Kurcze weszlam na wage i stoi dalej, denerwuje sie bo trace mobilizacje jak widze ze nie spada. Pewnie dlatego ze wczoraj najadlam sie sliwek i moreli suszonych i pare migdalow zjadlam wieczorem a sa kaloryczne..ale zdrowe:)

Ania chłopience są bez szału ale te błękitne-dziewczęce to mając dziewczynki za tą cenę bym wzięła z chęcią. Ja też teraz słabo chudne ale wczoraj warzywny dzień i cały czas warzywa wciągałam więc pewnie wodą naszłam. Zrób sobie dzień białkowy. Chudy nabiał, mięsko to zobaczysz że spadnie trochę i nabierzesz chęci

reklama
Dziewczyny - jak tak Was czytam z tym odchudzaniem to aż mi się słabo robi a to nie ja się odchudzam przecież. Naprawdę jakbym musiała to robić to bym chyba ześwirowała lub umarła z głodu. Ja może dużo nie jem, ale czasem kombinacje mam powalające. Trzymam za Was kciuki i mentalnie jestem z Wami :)

A nasze Dziewczyny w przedszkolu w końcu :) Julia wczoraj zapytała Taty jak się rano myli - "skąd leci ta woda z kranu"? Strasznie dociekliwe to moje dziecko się zrobiło. A do tego tak uparte, że ... czasem az brak słów.

Do góry