reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

ja dziękuje, ale te nasze Bobasy szaleją z rozwojem, a jakie charakterki nam rosną:-D:-D:-D:-D super:-)
u nas Syn ewidentnie próbuje podporządkować sobie całą rodzinę, ale ja się nie daje:-p Tatuś jest twardy, ale częściej wymięka ode mnie:cool2: Antek jest straszliwie uparty i jak ja mówię "nie wolno" to będzie płakał, a i tak będzie robił to co jest zakazane:szok: mówi mama, tata, baba, dziadzia, daj (to jest najważniejsze:-p) i jakieś własne narzecze:-), pokazuje paluszkiem co chce i mówi wtedy oooo:tak: jak ogląda książeczki to tak śmiesznie gada jakby czytał:laugh2: staje przy wszystkim i tak się przemieszcza, np. trzymając się szczebelek łóżeczka:cool2: ostro trenuje kucanie podobnie jak Jula Magdzik;-) ogólnie zaskakuje mnie każdego dnia:-p

reklama
Macius zdolny chlopak:tak:
Florka no niezla jestes, Misia ostatnio tez pokazuje takie rozki:-D Tata tez czesciej wymieka:tak:
Lenka, Julka brawo dla Was:tak:
Zuzia dobrze ze polibilas ksiazki:tak:
Misia tak jak Lenka Pabli jak mowie gdzie pilka? to zraz po nia idzie:tak: Ogolnire to jest maly lobuz:sorry: Moja chrzesniaczke Lenke ma zastraszona, Lenka nie chce sie z nia bawic, bo Misia odrazu ja ciagnie za wlosy itp.:eek:
Mala caly czas sie chichra, nawet jak wracam z nocki a ona sie przebudiz usmiech pojawia sie jej na twarzy.:tak:

heeee no super
się naczytałam
ja nic nie dopiszę :no:

się chciało mieć grzeczne dziecko, to się do wątku o awanturach i wrzaskach teraz dopisać nie można:-p:-p
Florka coraz gorsza, ona mi normalnie regularne awantury robi, nie sam ryk, tylko wrzeszczące perory, które rozumiem jako "k*** matka, ja już nie mogę z Tobą, co Ty sobie k** myślisz, że to tak fajnie być niemowlakiem?":-D:-D Normalnie głos jak stara moduluje i opiernicza:-p

Florka coraz gorsza, ona mi normalnie regularne awantury robi, nie sam ryk, tylko wrzeszczące perory, które rozumiem jako "k*** matka, ja już nie mogę z Tobą, co Ty sobie k** myślisz, że to tak fajnie być niemowlakiem?":-D:-D Normalnie głos jak stara moduluje i opiernicza:-p
:-D:-D:-D:-D:-D dobre!

Moja, nie wiem kiedy, nauczyla sie schodzic ze sofy- sama.
Od wczoraj chodzi przy chodziku;-).

Zainab brawo!!!
a ja tak czytając co to nasze pociechy wyprwiają, chyba telepatycznie podkreciłam Tosię:szok: bo zaiwania na raczkach po domu jak mały meserszmit:-D:-D:-D:-D mało tego sama wstaje gdzie tylko może:baffled: no i ta sławetna pozycja "na zjeżonego kociaka" co u Florki u nas też ostatnio na topie:-D:-D:-D
Post Ty się kochana ciesz, że masz małą damę, co grzecznie siedzi i czyta:tak: na moje oko Ika od razu na nóżki pójdzie:tak: ponieważ ta Twoja córeczka nie chce nadwyrężać mamusi, a co by nie musiała prać rajstopek i spodenek :-D:-D:-D
natomiast niepokoi mnie, że Tosia nie gada mama tata , tzn nie łączy sylab:-( mówi oczywiście aaa, czy eeee ale łączenia w sylaby za groma:no: słuch ma wyśmienity, bo jak siiedzi na górze, a ktoś się skrada po schodach to radary od razu nadstawia, więc niewiem o co biega???:confused:

Zainab brawo oj kiedy Mis sie nauczy tak schodzi:tak:
Tosika nie martw sie Tosia ma czas na rozmowy Mis tez nie wygadany;-)

Oj Pabla na moje oko;-) to Ty szybciej te buty kup:tak::tak::tak:Kuba tez tak kroczek zrobił (08.06) a teraz już sam chodzi tzn zrobi 5-7 kroków i pac na pupę poraczkuje znowu wstanie zrobi kilka kroków i pac, ale na spacerze to mus za ręke chodzić bo wózek jest beee od chwili gdy zakumał że można na 2 nogach smigać:dry:
Post ty sie kochana ciesz ze Ika jeszcze nie plądruje całego mieszaknia, bo z Łuckiem to by ci było cięzko:tak:każde dziecko ma swój czas:tak:
Tosika widocznie mała całe swoje siły wkłada w przemieszczanie się:tak:
KATE Antoś mały rojber rośnie:-D
Beaa brawo dla Zainab, do Kuby taka umiejetność nie dociera:dry::baffled:

reklama
wiem wiem wiem wiem
ale pomyślcie same cobyście myslały jak wszystkie inne dzieciaki na forum się jakoś przemieszczają tylko Wasze nie
i choć wiem że ma czas i że luz i tak dalej...to jakoś tak samotnie już nam na tym kocyku:baffled:

Do góry