reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Lenka, brawo!
Olga dostała wczoraj na wieczór i dziś rano nan zwykły nie R i widać, że woli to gęściejsze/bardziej kaloryczne.

reklama
Olga bidulko, dobrze, że to tylko guz.

Andula rany, mogła ssię wystraszyć, wspólczuję ci.

Wiem, że chcecie, aby wasze maleństwa już chodziły i biegaly, a ja ... czasami wolałabym, aby ola nie chodziła. Włazi mi wszedzie i czasami mam dość, musze za nią wszedzie latać i ją pilnować. Teraz jest na etapie nauki włazenia na meble i normalnie koszmar.

Andula ale przezylas chwile grozy. ja tez musze uwazac na Misie bo ona wszystko bierze do buzi:tak:

Lenka brawo:tak::tak::tak:

Dziewczynki tu był filmik z olą, ale usunełam go i jest on na zamnkiętym. Jakoś tak mi dziwnie, ze kazdy może moją olcię zobaczyc. Przepraszam was, ale mam nadzieje, ze mnie rozumiecie.

Ostatnia edycja:
Mamusiasynusia ale Olga pieknie chodzi kurcze az sie nie chce wierzyc ze ma tylko 10 miesiecy brawo!!:-)

maluszki wspolczuje wypadkow, oby jak najmniej ich bylo
Olenko szok, kiedy moja tak bedzie chodzic??
gratki wszystkim :tak::tak::tak:

Wera spi dwa razy, kolo 9-9.30 spi jakies 1,5 godz i drugi raz kolo 15 nawet do 2 godzin :-D jest super,przy Oskarze tak dobrze nie bylo :no:

reklama
Andula no to przeżyłaś swoje, mój Kuba też bierze wszytko do buzi:sorry:
Mamusiasynusia dlatego mi nie spieszno do samodzielnego chodzenia Kubusia, teraz mam sajgon a on tylko popinkala na czworakach:-D

Do góry