reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

chociaż ostatnio oglądałam zdjęcia Kornela jak byl w wieku Tosi i potwierdzam to co głoszą wszyscy nasi znajomi- Tosia to taki mały klonik Kornela:rofl2: (zresztą na zmkniętym wam pokażę:happy:) a co sie z tym wiąże, Tosia też w ojca poszla:baffled::nerd:
Tosika to czas na nastepne moze trzecie pojdzie w mamusie;-) trzeba probowac do skutku;-):tak:

reklama
Ja i M mamy raczej jaśniejszą karnację, ja się zawsze opalam na taki jasny brąz, M po słoneczku jest ciemniejszy. Młoda narazie jest ok, blada nie jest, ale pomarańczowa też nie, taka w sam raz.
Dzięki za rady odnośnie łapania moczu, będziemy próbować w poniedziałek.

u nas z karnacja to tez tak srednio bo ja jestem bladzioch a M troche ciemniejszy, Maly na razie blondynek ale skore ma ciut ciemniejsza wiec moze jest nadzieja na bruneta z ciemna karnacja;-) te blond wlosy tez nie wiem skad sie wziely bo ja brunetka i M tez brunet, no i niebieskie oczka...kosmos wogole:-D

Andula -dowcipnisiu:-D:-D:-D:-D nie, raczej nie:-p nie na moje zdrowie, aczkolwiek mój M chodzi za mną usilnie:rofl2: ale ja jestem twarda:confused2:
M ma racje macie sliczne dzieci widac geny dobre. Tosika jak malutka podrosnie moze znowu przyjdzie ochota na bobaska;-)
Ja to bym chciala mic trojeczke :tak:

U nas z karnacją będzie kiepsko:-Dja blada opalająca na czerwono, a M na lekki brąż:sorry:
Tosika no może jeszcze jedno:-D:-D:-D:-D
Andula oby się spełniło marzenie:tak::-):-):-):-)

Kubę coś wysypało, teraz nie wiem czy wysypka jest z 3 dniówki czy z alergii:sorry:
Dziewczyny których dzieci miały 3 dniówkę gdzie ta wysypka się poajwia i jak wygląda?napiszcie proszę bo nie wiem czy odstawiać małemu jedzenie:baffled:

Kicrym, Florka miała tylko na tułowiu, ale za to dość dużo, taka gęsta czerwonawa kaszka. A i jeszcze nieco kropeczek na karku miała. A miał Kubuś wcześniej gorączkę? Bo wysypka kończy trzydniówkę i wychodzi dopiero po ustąpieniu gorączki, choć wiem, że zdarza się i forma tylko z wysypką.

Surv miał, ale najwyższą 38,1 własnie mniej więcej przez 3 dni, tego 3 dnia to już było ok 37,5 nie więcej:eek:
No własnie Kuba ma taką kaszkę ale nie chropowatą tylko takie plamki i ma to na tłowiu, głowie i na skroniach. To może tak jak u Olgi go wysypało i wcale to nie były zęby (bo ich nadal brak) tylko 3 dniówka:sorry:

Dzisiaj mój syn pobił rekord spania- spał od 20.00 do 5.15:szok::szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::-)chwalę bo się narazie nie nastawiam że tak już zostanie, bo od rana marudaaaaaaaaa:crazy:

reklama
Kicrym, to na 90% trzydniówka. Na razie nie odstawiałabym produktów potencjalnie alergicznych tylko parę dni poczekała, czy nei zejdzie.
No i gratuluję długiego snu! U nas dziś lekki marud przed północą, jak sądzę w celu zdyscyplinowania matki, ale potem spała do 6 rano.....z tym, że w poprzek łóżka, a my z M znowu wisząc na krawędziach:-p:-p:-p

Do góry