post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kaja....życze szybkiej diagnozy....bo najgorsze jak nie wiadomo co jest:-(. Przydąłby sie dobry lekarz jak pisze Surv

widzę że jak niektore dzieciaki zaczynają lepiej spać to psuję się inne....ech
4.10 rano

to sobie dziewczę godzinę wybrało
A mnie do szału doprowadza ta pogoda...Raz sypie raz słońce robi nadzieję na wiosnę...i nie wiadomo jak na spacer wyjść.
Młoda wczoraj wieczorem była rozpalona i stan podgorączkowy, dostała ibufen bo pomyślałam że to może zęby a jak przeziębienie to ją może zatrzyma.
Dzisiaj jak narazie oki...hmmm... Zębów próżno szukać... Nawet ostatnio dostała książeczkę o Krokodylu kłapie co ma pełno ząbków...ale widać żadne aluzje nie działają

.
Wogóle musze wam powiedziec że jak wchodzę do księgarni to mam ciężki wybór...Tyle fajnych książek dla dzieci

. Młoda ma już pokaźny stosik i czytamy 

a najfajniejesze książki to te przestrzenne.
Chcialabym żeby polubiła czytanie:-):-):-)
jak mama i tata

widzę że jak niektore dzieciaki zaczynają lepiej spać to psuję się inne....ech
4.10 rano

A mnie do szału doprowadza ta pogoda...Raz sypie raz słońce robi nadzieję na wiosnę...i nie wiadomo jak na spacer wyjść.
Młoda wczoraj wieczorem była rozpalona i stan podgorączkowy, dostała ibufen bo pomyślałam że to może zęby a jak przeziębienie to ją może zatrzyma.
Dzisiaj jak narazie oki...hmmm... Zębów próżno szukać... Nawet ostatnio dostała książeczkę o Krokodylu kłapie co ma pełno ząbków...ale widać żadne aluzje nie działają

Wogóle musze wam powiedziec że jak wchodzę do księgarni to mam ciężki wybór...Tyle fajnych książek dla dzieci

Chcialabym żeby polubiła czytanie:-):-):-)