reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kaja....życze szybkiej diagnozy....bo najgorsze jak nie wiadomo co jest:-(. Przydąłby sie dobry lekarz jak pisze Surv:tak::tak:
widzę że jak niektore dzieciaki zaczynają lepiej spać to psuję się inne....ech
4.10 rano:szok::szok::szok::szok: to sobie dziewczę godzinę wybrało:no:

A mnie do szału doprowadza ta pogoda...Raz sypie raz słońce robi nadzieję na wiosnę...i nie wiadomo jak na spacer wyjść.

Młoda wczoraj wieczorem była rozpalona i stan podgorączkowy, dostała ibufen bo pomyślałam że to może zęby a jak przeziębienie to ją może zatrzyma.
Dzisiaj jak narazie oki...hmmm... Zębów próżno szukać... Nawet ostatnio dostała książeczkę o Krokodylu kłapie co ma pełno ząbków...ale widać żadne aluzje nie działają:-D:-D:-D:-D.
Wogóle musze wam powiedziec że jak wchodzę do księgarni to mam ciężki wybór...Tyle fajnych książek dla dzieci:-D:-D:-D:-D. Młoda ma już pokaźny stosik i czytamy :tak::tak::tak: a najfajniejesze książki to te przestrzenne.
Chcialabym żeby polubiła czytanie:-):-):-):tak::tak: jak mama i tata

reklama
U nas jak zawsze nocka do D***:crazy:mały sie często budzi już nawet nie licze:crazy:mam nadzieje że to zęby bo nie uśmiecha mi się tak wstawać:no:ciekawe ile jeszcze pociągne:baffled:
dobrze że mały spi mniej więcej do 7.30:tak:a nie do 4:szok:

Dziewczyny jak by co to ja cichutko tylko mowie, nie zebym sie chwalila...;-)
moje dziecko przespalo cala noc!!!ciesze sie jak cholera i jestem jakos dziko wyspana. ale ciiiiiiii!!!;-)

Szymus oby tak dalej brawo :tak:
dziewczyny czy Wasze dzieci po jedzonku ulewaja.Moj ostatnio jak po jedzeniu zaczyna sie bawic kladzie sie na brzuch siada schyla e i kurde ulewa bardzo czesto kilka razy dziennie musze go przebierac i wiekszosc ciuszkow mamy juz marchewkowa:crazy::crazy::baffled::baffled::baffled:

Szymus brawo!!!!
Andula Misia ma to samo.Po jedzonku kladziemy ja pollezaca w krzeselku na ok pol godzinki. Ale potem jak ja klade na mate ona kladzie sie na brzuch i ulewa. Ostatnio nawet prawie sie bawila w tych wymiocinach:baffled:Ale udalo mi sie szybciej wytrzec.30marca ide z nia sprawdzic czy nie ma refluksu na USG. Bo ona potrafi tak 2-3 godziny po jedzeniu ulac

Szymek, no no - fajnie ma z Tobą mamusia:tak:
Olga nie ulewa już.

no i nie byliśmy u dermatolog, bo akurat dziś gabinet nieczynny:dry:Musimy jakoś przetrwać do następnego tygodnia. Mam nadzieję, że się nie nasili...

Ja sie wlasnie martwie bo mi nigdy maly nie ulewal.Juz tak sobie mysle ze moze za duzo mu pic daje a zoladek za malusi aby wszystko pomiescic:baffled::baffled:

reklama
Andula mój Kuba zawsze ulewał, teraz już mniej, ale zauważyłam że jak dużo zje to ulewa a jak mniej to nie:tak:Kuba strasznie dużo pije na raz potrafi wypić 200ml wody i wtedy ja się bawi to zdarzy mu się ulać:baffled:no i jak w porę ni zauważe to w tym grzebie:dry:

dziewczyny czy waszym dzieciom też tak się zawijają uszka jak śpią?Kubie się strasznie podwijają i boję się żeby nie miał odstających:baffled:jak dla mnie to już mu odstają:baffled:

Do góry