reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Wszystkim dzieciaczkom gratuluje postępów:-DMy już same siedzimy, przemieszczamy sie z plecków na brzuszek, ale w druga strone jeszcze nie wychodzi. A po macie to pełzamy na boki, do tylu ale w przód jeszcze jakoś nie idzie;-)

reklama
my po wizycie u rehabilitantki.....jest tak sobie, nie źle ale też nie bardzo dobrze. Mała wciąż ma preferencje prawej strony:-( kurcze, na codzień tego nie zauważyłam ale jak nam pokazała na paru ćwiczeniach to faktycznie tak jest:zawstydzona/y::-( no i musimy ćwiczyć i ćwiczyć, ograniczać pływanie ( w sensie machanie rękami w powietrzu bo wtedy cały ciężar spoczywa na barkach a nie na rękach ) i jak najwięcej na brzuchu, po prostu musimy w całym jej aktywnym czasie siedzieć z nią i bawić sie na brzuchu, wszystkie zabawy na lewej stronie,sadzać ją na klęczkach i rączki zeby miała wyprostowane, żeby nauczyła sie odpychać na rękach.... u rehabilitanki mała dopiero pod koniec płakała, teraz próbowałam z nią ćwiczyc ale ryk był straszny, więc połozyłam spać bo od 11:00 nie śpi, bo ją budziłam do lekarza. Po drzemce ćwiczymy dalej.....
a za mc na kontrolę, oby było lepiej....
ja sie zmeczyłam tymi jej cwiczeniami, co dopiero ona...:sorry:

Pabla ćwiczeniami wszytsko sie naprawi
dobrze, że jest to pod kontrolą

a u nas odebrane wyniki z morfologii i musimy powtórzyć badanie
mały najwyraźniej ma brak żelaza:-(
no i żyła w ruch pójdzie:-( coby to jeszzce raz zdiagnozować
oj juz sie zamartwiam, ale przeciez musi byc dobrze

Renia - i ja sie zamartwiam ale masz racje - MUSI BYC DOBRZE!!!
My po ćwiczeniach, młoda płacze strasznie:no::-( denerwuje sie, wygina po swojemu, ehhh.....mam nadzieję że za parę dni będzie troche lepiej, bo jestem cała upocona po 5 min:-(

Surv bylas na bilansie?Doktor podzielil sie z Toba wiedza na temat zmieniania diabelkow w aniolki??;-)
U nas dzis o niebo lepiej Fisiek grzeczniejszy od razu mam lepszy humor on zreszta tez:-)

reklama
Do góry