reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

Wczoraj rozbieraliśmy choinę, pełni satysfakcji, ze Fili nie potłukł ani jednej bombki...i co......musiałam łapać w ostatniej chwili wszystkie pudełka (czyt: 4 szt.:-D:-D) postawiłam na suszarce do prania już w pudełkach i reklamówce, a mały cyk - łap cap i chciał sięgnąć... złapałam w ostatniej chwili :sorry2::sorry2::sorry2: Ale mieliśmy miny..

reklama
u mnie jeszcze stoi ale w wtorek-środe mam sprzątanie przed roczkiem bo mam wolne od pracy i wtedy pozbieram wszystko świąteczne ;-)

No Gosia, ja nie wiem...ale chyba jest taka granica dla świątecznych ozdób, 2 lutego, Matki Boskiej Gromnicznej...:baffled::confused::confused: u nas zawsze do tego czasu choinka i ozdoby znikają

przecież nie zapalam teraz choinki tyle że stoi bo nie mam jej kiedy wynieść do piwnicy a zresztą ja aż taka nie jestem by aż tak przestrzegać granic :no:

Nie no, spoko Gosia
mnie to po pierwsze trochę zawadzała, bo mieliśmy duża, a po drugie, to gdybyśmy nie przestrzegli granic to pewnie do Wielkanocy by stała..:-D:-D:-D.

reklama
A moja córka jak zobaczyła pierwszy raz choinke, to tylko raz dotknęła bombkę i na tym się skończyło, potem nawet na nią nie zwracała uwagii :/

Do góry