reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ale agentka pewnie sie chciała wyszykować na spotkanie z Hubkiem;-) ty to Gosia masz z nią sprzątania
Miśka 5
Mamy lutowe'07
hi, hi nieźle nabroiła
Wiki to aż się trzęsie, żeby dobrać się do kosmetyków, śmiesznie wygląda jak powtarza moje czynności podczas malowania, pudruje się, przykłada dezodorant pod pachy itp. no i już nieraz sama się też obsłużyła, wyciapała pół kremu(prezent, dość drogi), rozsypała puder, wydziobała cień...., można tak jeszcze powyliczać
Wiki to aż się trzęsie, żeby dobrać się do kosmetyków, śmiesznie wygląda jak powtarza moje czynności podczas malowania, pudruje się, przykłada dezodorant pod pachy itp. no i już nieraz sama się też obsłużyła, wyciapała pół kremu(prezent, dość drogi), rozsypała puder, wydziobała cień...., można tak jeszcze powyliczać
ano mamale agentka pewnie sie chciała wyszykować na spotkanie z Hubkiem;-) ty to Gosia masz z nią sprzątania
jeszcze troszkę brudna jest ale chyba się domyje
ale to przez nieuwagę bo zostawiłam kosmetyczkę na pralce
zresztą własnie ona tż bardzo lubi sie malować nie raz jechała gdzieś wymalowana
ale kosmetyki mam w takim stanie że wszystko do wymiany
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Gosiu, dla pocieszenia napisze,ze nie tylko Ty dzis masz extra sprzatanie. Milena dzis wyciagnela z lodowki jogurt i rozciapala go w lodowce, na lodowce, na podlodze w kuchni, na sobie. Znioslam to dzielnie. Niestety w momencie kiedy chcialam ja przebrac, ta dostala szalu a mnie puscily nerwy
justynka1
Mamusia Antoniusia
aha to już wiem o co chodzi z tą histerią ja ma taka na przewijaku,bo nie chce dać sobie zmienić pieluszkiGosiu, dla pocieszenia napisze,ze nie tylko Ty dzis masz extra sprzatanie. Milena dzis wyciagnela z lodowki jogurt i rozciapala go w lodowce, na lodowce, na podlodze w kuchni, na sobie. Znioslam to dzielnie. Niestety w momencie kiedy chcialam ja przebrac, ta dostala szalu a mnie puscily nerwy
Miśka 5
Mamy lutowe'07
na przewijaku, justynka jak ty mieścisz jeszcze Antosia na przewijaku?
justynka1
Mamusia Antoniusia
normalnie,bez problemu,mieści się do połowy kolan,a jak go przebieram i tak cały czas dupkę ma w górze,więc ma jeszcze sporo miejsca,kochana on nawet po nim skacze trzymając mnie za rękę,a przewijak "nic"na przewijaku, justynka jak ty mieścisz jeszcze Antosia na przewijaku?
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
my też nadal korzystamy z przewijaka u HUberta w pokoju więc dobrze wiem, jak Antoś się mieści i nie uważam żeby to było niebezpiecznie, wiadomo, że nie zosatwia się dziecka samego tylko zmienia pieluszkę i siup na dół a do zmiany pieluszki to tak pupa i nogi w górze w łazience nawet korzystamy jeszcze po kąpieli
Podziel się: