reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

Dziś mam dośc..od rana jakies wrzaski,nerwy.Sam nie wiedział czego chce...mam nadzieje,że to stan przejściowy.

reklama
Emilka miała dziś tez taki wyjątkowo nerwowy dzień:baffled: troszkę ją wymęczyliśmy po sklepach pewnie przez to ale musiałam ją zabrać bo nie miałam z kim zostawić

Moja dziesiejsza rozmowa z Oliwką:
- Moge nozycki?
- A po co ci nożyczki?
- Chcem lale ociąć.
- Lalę? A co chcesz lalce obciąć??
- Noge ...
:ninja2::baffled:

Ostatnia edycja:
Choinka u nas jest ciągle przez Wiki napastowana, aż cud, że jeszcze stoi i żadna bombka nie stłuczona (przezornie na dole powiesiliśmy drewniane i plastikowe ozdoby, szklane są poza zasięgirm rąk małej). Odkąd ubraliśmy drzewko Wiki nieustannie je podziwia, maca gdzie dosięgnie, wjeżdża wózkiem z teletubisiem i mówi:"lala pać":-D, a wczoraj sama sobie włączyła lampki choinkowe, podczas kiedy my sobie śniadanko wcinaliśmy:szok::zawstydzona/y:Rozmowy nauczające niewiele dają:-(

A ja chwaliłam Oliwkę, że nie rusza choinki, a ona sobie właśnie przed chwilą zciągnęła dwie bombki i uderzała jedną o drugą.
Podleciałam do niej mówiąc:
Co ty robisz?! Przecież bombki mogą się zbić i się skaleczysz!
A Oli na to: nie wiem... ju wiem... lobie zdjencia!
Ciekawe skąd jej to przyszło do głowy :confused:

reklama
a ja chwaliłam oliwkę, że nie rusza choinki, a ona sobie właśnie przed chwilą zciągnęła dwie bombki i uderzała jedną o drugą.
Podleciałam do niej mówiąc:
co ty robisz?! Przecież bombki mogą się zbić i się skaleczysz!
a oli na to: nie wiem... Ju wiem... Lobie zdjencia!
ciekawe skąd jej to przyszło do głowy :confused:
:-d:-d:-d

Do góry