reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

Oli wczoraj siedziała w pokoju Pauliny i gdy ta wyszła do ubikacji, to młoda zciągnęła sobie shake'a waniliowego z biurka, którego Tomek przywiózł Paulinie z McDonalds'a. Wypiła go prawie całego :szok: a ona miał 400 ml! Na szczęście nie był taki zimny, bo w samochodzie Tomek go wiózł z 20 minut i jeszcze kilka minut stał na biurku. Paulina zdążyła wypić ze 3 łyki, jak wróciła do pokoju, to na dnie została tylko mała warstwa pianki :baffled:
To prawdziwy test na to, czy pozbyliśmy się tak do końca alergii na białko mleka krowiego, po takiej ilości mleka krowiego to się nie zdziwię jak jej coś nie wyskoczy :no:

reklama
Ja tu piszę na BB, a Oli właśnie przed chwilą wzięła sobie czystą wkładkę higieniczną z opakowania, które leżało na stole, ja patrzę a ona schowała się w kąt pokoju, zciągnęła rajstopy i majtki i włożyła sobie wkładkę między nogi i ubrała majtki i rajstopy :szok::-D Jak się zaczęliśmy z Tomkiem śmiać, to się strasznie speszyła :laugh2:

Ja tu piszę na BB, a Oli właśnie przed chwilą wzięła sobie czystą wkładkę higieniczną z opakowania, które leżało na stole, ja patrzę a ona schowała się w kąt pokoju, zciągnęła rajstopy i majtki i włożyła sobie wkładkę między nogi i ubrała majtki i rajstopy :szok::-D Jak się zaczęliśmy z Tomkiem śmiać, to się strasznie speszyła :laugh2:
:-D:-D:-D To samo robila Jacki:tak::-D

Milena tez tak robi :tak::tak:

Jenni mi dala taki popis w przedszkolu przy fotografie ze szok:baffled: Jak ja posadzilam na krzesle i zobaczyla fotografa to tak sie rozdarla ze hohoho jak jej przedszkolanka podala lalke to Jenni ja wziela ale uciekla zaraz sie do mnie przytulac ,niedali rady ani ja zabawic ani zagadac i nie bedzie zdjec nawet na stojaco jej chcieli zrobic to albo jezor wywalila albo zrobila mine jak srajacy kot na pustyni:baffled::rofl2:

reklama
Do góry